Forum - Off-topic

Unelmien kauppa?

Zolvi

Zolvi 04.10.2011 (edit 04.10.2011)

  • 0
Eli millainen tietokone/pelikauppa olisi sinun mielestäsi hyvä tai millainen sen pitäsi olla? Mitä kaupan valikoimasta pitäisi löytyä ja millaisia palveluja pitäisi olla saatavilla? Pientä galluppia tulevaisuuden suunnitelmia varten.
Mace

Mace 04.10.2011

  • 0
Tietysti edulliset hinnat, myös vanhaa tavaraa myytäis (jos mahdollista) esim. kiintolevyä 360:iin ei tahdo löytyä (paitsi slimiin) ja postiennakko olis mun osalta aikas hyvä. Ja nopea toimitus yms.
Mudinski

Mudinski 04.10.2011 (edit 04.10.2011)

  • 2
Sellaiset myyjät/asikaspalvelijat jotka oikeasti tietävätkin asioista jotakin. Joissakin tietokoneita ja niiden osia myyvissä puljuissa on palvelu, jossa tietokone voidaan kasata asiakkaan osista. Itse en tälläistä tarvitsisi, mutta koen että tämä voisi olla hyvä juttu joidenkin kannalta. Toisaalta ne jotka koneista ymmärtävät jotakin niin tod.näk osaavat sen myöskin koota... Mutta ainahan siinä myyjä voi mainita tämän kokoamis vaihtoehdon ja saada myydyksi paremman koneen. Ehkä jopa samaan hintaan.
Zolvi

Zolvi 04.10.2011

  • 0
Tarkotuksena olisi koota hyvä tiimi, jotka hallisevat eri osaalueiden asiat. Tällä saataisiin oikeanlainen tietämys asioihin ja asiakkaan tarpeisiin. Koneiden kasaus myös myytäisiin pientä korvausta vastaan osapakettien tilaajille. Jonkilainen alennus tai boonus järjistelmä olisi tarkoituksena lisätä vakiasiakkaiden käyttöön. Konsoli tarvikkeissa löytyisi myös Wiin ja vanhemman 360 tarvikkeet. Myös Wiin peleissä olis parempi tarjonta.
DarkWarjo

DarkWarjo 04.10.2011

  • 0
osto, myynti ja vaihto pelien kohdalla aika pop. Tietty jos pelkkä verkkokauppa niin sitten se on ehkä suht vaikee toteuttaa. Hyvät valikoimat ja asiaan perehtyneet myyjät on aina helvetin hyvä juttu.
Zolvi

Zolvi 04.10.2011

  • 0
DarkWarjo wrote: osto, myynti ja vaihto pelien kohdalla aika pop. Tietty jos pelkkä verkkokauppa niin sitten se on ehkä suht vaikee toteuttaa. Hyvät valikoimat ja asiaan perehtyneet myyjät on aina helvetin hyvä juttu.
Verkkokaupan lisäks oikee myymälä.
Latetzki

Latetzki 04.10.2011 (edit 04.10.2011)

  • 0
Kaikki onkin jo sanonu hyviä puolia. Edulliset hinnat ja käytetyt pelit olis hyviä. Verkkokaupan ja graafisen ilmeen toteuttajaksi osaisin ainakin suositella/tarjota erästä yritystä jos on tarvis.
Zolvi

Zolvi 04.10.2011

  • 0
Latetzki wrote: Kaikki onkin jo sanonu hyviä puolia. Edulliset hinnat ja käytetyt pelit olis hyviä. Verkkokaupan ja graafisen ilmeen toteuttajaksi osaisin ainakin suositella/tarjota erästä yritystä jos on tarvis.
Hyvä tietää! Itse en oikeen noita alueita osaa kunnolla, niin apua on kyllä tarpeen. Katsotaan sitä sivustoasiaa ja graafista ilmettä sitten kun ollaan siellä asti =)
Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 04.10.2011

  • 1
Joudun nyt ottamaan nalkuttavan tädin hatun päähän ja toivomaan että siinä käytettyjen kaupassa olisi jotain moraalia, toisin kuin Gamestopilla. Heti julkaisuviikolla uusi peli 59e, käytetty vieressä 49e, jos yrität ostaa uutta, tarjotaan käytettyä. Ja tuosta käytetystä ei mene pelin kehittäjille pennin jeniä, ellei siinä ole jonkinlaista online passia jonka uusi omistaja sattuisi ostamaan. Peruspelaajaa ei varmaan kiinnosta muu kuin se, että saa sen uutuuspelin 10e halvemmalla. Mielestäni tuollaisessa mallissa pyöritetään enemmän antikvariaattia kuin pelikauppaa, mutta toisin kuin divareissa, kauppa käydään uusilla julkaisuilla. Tästä aiheesta saa toki 10+ sivun tappelun erikseen aikaiseksi, mutta heitin nyt oman toivomukseni "unelmien pelikauppaan".
Mace

Mace 04.10.2011 (edit 04.10.2011)

  • 0
Näissä käytetyiss peleissä voi olla tietysti huonot puolensa, ostin joskus ajat sitten Colin McRae Rally 2005:n normiboxille käytettynä, olivat kuulemma testailleet sitä ja toimii hyvin. No pelailin sitä ja toimi hyvin, mutta vasta kun olin vetäny sitä ~75% läpi nii tuli yks rallipätkä mihin peli aina jökkäs.
Zolvi

Zolvi 04.10.2011

  • 2
Käytettyjen pelien myynnistä on ollut monessakin paikassa juttua ja kauhee vääntö. Itseä on ainakin rassannut ihan järjettömät hyvitykset tyylii saat 5€ uudesta pelistä ja liike myi sen melki samalla hintaa, kuin uuden pelin hinta on. Onhan siinä tuotto kohdallaan tällä tavalla. Tähän olen yrittänyt keksiä jonkin hyvän ratkaisun, jolla hyötyisi kuluttaja ja kauppa. Kanta-asiakas boonusjärjistelmä kerryttäisi pisteitä eri ostoista. Käytetyt pelit ei kerryttäisi yhtä paljon kun uudet pelit. Tarpeeksi pisteitä kerättyään saisi valita ilmaisen pelin. Käytettyjen pelien levyt voisi hioa ennen myyntiin laittoa. Tämä ainakin varmistaisi niiden toimimisen.
Tuomo33

Tuomo33 04.10.2011 (edit 04.10.2011)

  • 0
Miun mielestä olis ihan mukava toiminta tapa, niinkuin briteissä joisakin liikkeissä. (Tai varmaan monissa muissakin, muttei ole tullut muita vastaan) Eli mitä enemmän ostat tuotteita, sitä halvemmalla koko satsin saat.. Mutta asiantunteva palvelu, paljon osa alueita, ja ehkä jonkin muotoinen korjauspalvelu yms..

Write a post

Sign in to post a post.