Forum - General Discussion

fm3 : n live

habazeus

habazeus 09.11.2009

  • 0
siis oonko ainoo jonka mielestä toi oli ihan paska? eihän jumalauta tos oo mitään järkee et ku ettii pelejä niin tunkee vaihtoehdoks b,s ja r1 luokan, eikö siinä saa mitenkään haettua esim f luokkaa ym, vaan onks se niinku et täs on sulle valmiiks pureskeltu leipä? ja sit ku luo semmosen "oman" kisan niin näkyykö se muilla vai pitääkö siihen kutsuu vain kaverit? vittu mikä paska... voi olla etten osaa vaan käyttää sitä mut sekava kuitenkin.
djrunkkari

djrunkkari 09.11.2009

  • 0
Kyllä olen kanssasi samaa mieltä. Private matsit toimii vain niinku pitää :p
habazeus

habazeus 09.11.2009

  • 0
joo elikkä jos haluu pelata lives niin joutuu noitten runkkari brittien kans pelaan ja niitten vitun jenkkien.
Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 09.11.2009

  • 0
Kolmonen käyttää ns. Matchmaking-systeemiä, jossa ei ole hostaavia pelaajia sääntöineen, vaan matchmaking-systeemi yrittää sijoittaa pelaajat lobbyihin niin että kaikki pääsisivät ajamaan mahdollisimman nopeasti. Matchmaking vaatii toimiakseen tietyn määrän aktiivisia pelaajia, jotta lobbyihin saadaan syötettyä jatkuvasti pelaajia ja kukaan ei joudu odottelemaan kauaa. Pitääkseen systeemin toiminnassa T10 rajoitti aluksi valittavia kisavaihtoehtoja kovalla kädellä, jotta joka lobbyssa riittäisi pelaajia. Kuulemma erilaisia vaihtoehtoja aletaan lisätä pikkuhiljaa palautteen ja pelattujen privaattipelien perusteella. Ehkä. Matchmaking-systeemin on tarkoitus palvella tyhmää enemmistöä, vähän samaan tapaan kuin suoran demokratian. Jos haluat ajaa Veyronilla kaikki avut päällä ilman damagea lyhyttä kisaa jossa rysäytellään oikein kunnolla kavereiden kyljistä sisään (mitä väliä kun ei damagea), Matchmaking on sinulle. Napinpainallus ja pääset peliin riehumaan. Jos lobbyyn ilmestyy joku ylpeä paska jonka rankki on korkea, sen voi äänestää porukalla ulos pilaamasta hauskaa rälläystä. Jihuu! Tämä on täysin käänteinen systeemi F2:n vastaavaan verrattuna, jossa hostit tekivät lobbyt ja potkivat ulos törmäilevät pelleilijät. Kuulemma se oli elitistinen ja rajoittava systeemi joka ei palvellut tyhmää enemmistöä. Nyt meillä on sitten Matchmaking. T10 suosittelee ilman assisteja ajaville elitistipelleille sitä että matsit sovitaan foorumien ja nettisaittien (FRC) kautta ja kerätään frendilistalle samanhenkisiä elitistipellejä. Jihuu!
TehBigBunny

TehBigBunny 09.11.2009

  • 0
Aijaijai kun sai kivat hihitykset tuosta Sunsainin kirjoituksesta. Totta joka sana :( Mainittakoon vielä että elitisti-pellet voivat ajaa niissä omissa lobbyissään miten haluaa koska vaikka host laittaakin vaikka kaikki avut pois päältä niin voi vieraileva elitisti silti niitä käyttää. Kivasti. Ellei tätä nyt ole sentään korjattu.
habazeus

habazeus 09.11.2009

  • 0
mitähän ne on vetäny siellä ku tommosia on keksiny? kuitenkin oishan se mukava saada jotenki uusia pelaajia mukaan jotka ei tiedä mistään foorumeista ym mitään.
Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 10.11.2009 (edit 10.11.2009)

  • 0
Lyhyesti sanottuna Microsoft on säikähtänyt Xboxin HC-pelaaja-imagoa ja Wiin tajuttomia myyntilukemia. Xboxista ja sen peleistä yritetään kovalla paniikilla tehdä helpompia ja kasuaalimpia, ja nyt meillä on söpöt avatarit ja ties mitä. Plus, enemmistöllä on enemmän rahaa kuin vähemmistöllä, näin sanoo logiikka ja Nintendon kassakirstu. Matalimman yhteisen nimittäjän mukaan tyhmentäminen on uusi uskonto nykypäivän riskien minimoimiseen tähtäävässä bisneksessä. E: suorastaan Jokerin arvoisena vitsinä Nintendo taas on huolissaan mariosieni-imagostaan ja julkaisee Wiille älyttömiä splatteripläjäyksiä ja äijäilyä saadakseen lisää hc-pelaajia.

Write a post

Sign in to post a post.