Forum - General Discussion

LIVE ja yhteysasetukset

Nikde

Nikde 26.11.2011

  • 0
Pykäsinpä tämmösen aiheen pystyyn, josko täällä vois jakaa kokemuksia yhteysongelmista ja ratkaisuista. Kannattaa aloittaa homma Xboxin Dashboardilta, boxin asetuksiin ja valitsee käyttämänsä yhteystavan ja tämän jälkeen Test Xbox LIVE Connection. Jos tulee herjaa niin toimii annettujen ohjeiden mukaan. Itsellä on kaapelimodeemi, jossa asetuksia ei pysty säätämään muutakuin muuttamaan yhteyden muodon reitittävästä siltaavaan ja toisinpäin. Reitittävässä tilassa tuo testi ei mennyt läpi ja ongelmia tuntui olevan vähän kaikkien kanssa LIVE peleissä. Nyt muutin modeemin asetuksen siltaavaksi, jolloin laitteet juttelevat suoraan verkkoon. Tämän ansiosta tuo yhteystesti menee mukisematta läpi. Kokeilkaapa tuota, jos muut konstit ei ole auttaneet. Kaikki vastaavat ideat/niksit tähän ja kyselyt myös, niin saadaan ehkä pahimmat ongelmat selätettyä.
Mace

Mace 26.11.2011

  • 0
Hyvä topicci, ainoo vaa että en jaksa kirjoittaa yhteysongelmista, tulisi sellane novelli että sukat pois. Soneran nettitikulla mennää, ja ongelmat on vain yksi ominaisuus muide joukos.
Nikde

Nikde 28.11.2011 (edit 28.11.2011)

  • 0
Jees, sainpa vihdoin Elisan myöntämään, että ongelmat johtuu heidän toimittamastaan modeemista. (Ei kestäny ku 2 vuotta...) Hyvittävät mulle laajakaistan kuukausimaksuilla kunnollisen Ciscon modeemin, mitä oikeetkin kaapelioperaattorit käyttää :D Missä on muiden kokemukset yhteysongelmista ja niiden ratkaisuista? Täällä kannattaa myös kysyä apua, koska selvästi osaamista foorumilta löytyy.
Capo26RS

Capo26RS 07.01.2012

  • 0
DSL2 joku zyxel p66hnu modeemi. En pääse kiveen muuten kuin ottamalla palomuurin pois käytöstä. Enkä oo todellakaan taitava porttien aukaisussa, mut haluisin mieluumin pitää muurin käytössä. Oisko apuja mitä portteja yrittäsin aukoa tai miten muuten saisin pidettyä muurin päällä?
Tuomo33

Tuomo33 07.01.2012

  • 0
Capo26RS wrote: DSL2 joku zyxel p66hnu modeemi. En pääse kiveen muuten kuin ottamalla palomuurin pois käytöstä. Enkä oo todellakaan taitava porttien aukaisussa, mut haluisin mieluumin pitää muurin käytössä. Oisko apuja mitä portteja yrittäsin aukoa tai miten muuten saisin pidettyä muurin päällä?
Ollu sama modeemi käytössä, mutta varmaan "vanhempi" malli, mutta miulla auto kun vaihoin boxin piuhan "4" porttiin. Samalla hävisi NAt ongelmatkin. "Portit":http://support.xbox.com/fi-FI/xbox-live/connecting/network-ports-used-xbox-live
Nikde

Nikde 07.01.2012

  • 0
Joo joissain moteemeissa osa porteista on suojaamattomia, tällöin liikenne kulkee suoraan ja homma pitäs rokkaa. Eikä tuossa ole tietoturvariskikään järin suuri :)
Capo26RS

Capo26RS 07.01.2012

  • 0
Okei kiitoksia vinkeistä! Ongelmana on kun en pääse langattomana enkä langallisena palomuurin kanssa liveen ja haluaisin nimenomaan langattoman liven. No koitan avata zyxelin portteja ensin Tuomon linkin ohjeiden mukaan, katotaan mitä tapahtuu.
RaabForRehab

RaabForRehab 07.01.2012

  • 0
Mulla on mennyt NAT moderata tilaan sen jälkeen kun sain Elisa Viihteen himaan.. Eipä siitä sen kummempia ongelmia ole ollut, muuta kun pientä viivettä MW3:sen pelin haussa. En ole edes jaksanut tutustua mistä sen NAT:in sais auki, mutta jos jollain on kokemusta heittää pikainen vinkki niin otetaan vastaan :)
Teknika1

Teknika1 07.01.2012

  • 0
Sorinan 24/1 nettinä. wanha xboxi mis ei wlanii. Tuo on tullu vedettyy tähä asti yhen wlani reitittimen kautta toho sorinan modeemii ja siit nettii. tällä yllättäen ei live testi läpi menny.. nyt tuli hommattuu sit tommoset sähköverkko verkkohärpäkkeet, jotka ajaa käytännös saman asian kun suora rj45 modeemiin :) http://www.data-systems.fi/product_info/1795/135398 tossa eka guugletettu vastaava systeemi jos jollekki jäi auki. Ilmeisesti reitittimen asetukset aiheutti ropleemia livelle sen verran et ei jaksanu enää alkaa säätää. portforward.com:n ohjeil myös avattu forssan portit eikä enää mitää ropleemii. ainoo syy miksei tota ennen oo tullut tehtyy on ollu se kun aiemmin oo ongelmii ollu... forssa 4:n kanssa sit olikin oikei huolel toi nettipuoli paitsios kun ei pelei löytyny.. :/ Pikkuveikalla uudempi xboxi ja se boxin wlanin kaut netissä, hänellä myös meinaa ongelmia olla ton forssan nettipelin kaa, hänellä kun myös vaihtoehtoratkaisuna löytyy yks sähköverkkohässäkkä jonka läpi homma futaa. summa summarum : jos ropleemei on, ekana wlani pois yhtälöstä, sit muut temput jos ei auta :P
Pure Black40

Pure Black40 19.02.2012

  • 0
Elikkä Boksi on suoraan TeleWell TW-EA510-modeemissa nelosportissa (siltaava) kiinni, kaistanleveys on, tai ainakin pitäisi olla, 24-megainen, mutta ei se vaan yhdistä joihinkin pelaajiin... Kukaan osaa sanoa miksei?
Schimanski76

Schimanski76 22.05.2012

  • 1
Ensi viikolla pitäisi tulla kiinteä netti.Sitten alkaa pitkän nettipiuhan viritys ja luultavasti joku tappelu modeemin/reitittimen/Liven kanssa. Jos sitä sitten innostuisi taas vorssailemaan.Nyt on mennyt apaut 4 kuukautta ilman pelailua. Tuollainen samanlainen motukka löytyy kaapista,kuin Purella ^ Ja Purellahan ei ole ollut *ikinä* yhteysongelmia! :)

Write a post

Sign in to post a post.