Forum - Auction House

Hullu hauskat päivät

hulluseon

hulluseon 23.04.2010

  • 0
Tulossa myyntiin kautta maan, nyt hullun halvalla: D sarjalainen Honda Integra - 00 hullun halvoilla osilla. Pokemon puskureilla ilman maaleja, eli jokainen saa ostaa paukkupulloja ja läträtä niillä. Siis tämä tune ilmaiseksi ja saa ja pitää antaa palautetta jotta tallin mekaanikko ryhmä saisi osviittaa kuinka toimia jatkossa.
hulluseon

hulluseon 04.11.2010

  • 0
Ja seuraava ilmestys olisi tuolla tallissa. Ja taas ilmaiseksi. Eli GT NSX luokassa B500. Kokeilkaa ja infotkaa mitä tykkäätte eli ette.
hulluseon

hulluseon 17.05.2011

  • 1
Tuli tuolla jo mainostettua, mutta jos jotakuta kiinnostaa kovasti, niin minun storessa kaikki Amodified sarjaan rakentamat tunet ilmaiseksi. Saatavilla Mazda RX7(Tosin siinä saatto olla rengaspaineet päin prinkkalaa), Chevy Camaro, Toyota Supra RZ ja BMW E36 M3. Trans AM saattaa ilmestyä myös sinne. Sierraa en julkaise, ei ole tarpeeksi grippi vielä. Niin nehän on kaikki takavetoisia ja noaero tuneja kaikki.
hulluseon

hulluseon 30.05.2011

  • 0
A Modified sarjan tunet keskiviikkoon asti saatavilla, sen jälkeen poistan ne. Ja varmaankin poistan sekä Integran että NSX:n ja rakentelen jos jaksan ne uudelleen.

Write a post

Sign in to post a post.