Forum - Events

Honda Challange

Exami

Exami 12.09.2008 (edit 12.09.2008)

  • 0
Terve! Miten olis tämmönen sarja? tätähän siis ajetaan ihan virallisestikkin suomen radoilla ajettu itseasiassa useamman vuoden sekä mailmalla vielä vähän erikoisemmalla kalustolla.. Sääntöjä löytynee täältä: http://www.motorstars.fi/content/fi/11501/4/4.html Itsellänihän on tuo kyseinen punainen Honda Challange auto jo replicana: http://www.forzaracingclub.com/en/my/photos/4856/?car_id=2056 Eli mitä hienoa tässä on? Ei mitään levottomia Forza Soilereita / Diffusoreita yms. kori ulkopuolelta vakio, kevennetty ja lähes vakio tehot hyvin pieni muutos ja B-Classin auto säädöillä hyvinkin paljon vaikutusta ajettavuuteen kuten kaikki varmasti jo arvaa ilman erikoista downforcea + etuveto ;) Luokka jossa tasaiset kisat ja kova taistelu Autot ei kuitenkaan ihan mailman hitaimpia radalla.. olen jopa itse voittanut muutamat online kisat kyseisellä autolla.. eli tämä vähän samaan tyyliin kun Seat Supercup kisat mutta sarjana.. vaikka 10 kisaa / sarja.. Mitä muut mieltä?! ps. varmasti täynnä kirjotus vihreitä
j4nne

j4nne 12.09.2008

  • 0
ainaki mun mielestä ihan hauska ajatus...
IIPPONEN

IIPPONEN 12.09.2008

  • 0
Exami kirjoitti 12.09.2008 04:42: Terve! Miten olis tämmönen sarja? tätähän siis ajetaan ihan virallisestikkin suomen radoilla ajettu itseasiassa useamman vuoden sekä mailmalla vielä vähän erikoisemmalla kalustolla.. Sääntöjä löytynee täältä: http://www.motorstars.fi/content/fi/11501/4/4.html Itsellänihän on tuo kyseinen punainen Honda Challange auto jo replicana pelissä Eli mitä hienoa tässä on? Ei mitään levottomia Forza Soilereita / Diffusoreita yms. kori ulkopuolelta vakio, kevennetty ja lähes vakio tehot hyvin pieni muutos ja B-Classin auto säädöillä hyvinkin paljon vaikutusta ajettavuuteen kuten kaikki varmasti jo arvaa ilman erikoista downforcea + etuveto ;) Luokka jossa tasaiset kisat ja kova taistelu Autot ei kuitenkaan ihan mailman hitaimpia radalla.. olen jopa itse voittanut muutamat online kisat kyseisellä autolla.. eli tämä vähän samaan tyyliin kun Seat Supercup kisat mutta sarjana.. vaikka 10 kisaa / sarja.. Mitä muut mieltä?! ps. varmasti täynnä kirjotus vihreitä
larppinen

larppinen 12.09.2008

  • 0
tuon on juuri se mitä tämä paikka tarvitsee arvosanaksi annan täyden 10 toivottavasti ehdotuksesi menisi läpi
Hookkis

Hookkis 12.09.2008

  • 0
Se seatti sarja on ihan sarja! Olen tässäkin mukana jos kisat pidettäisiin vaikka torstai-iltaisin?
Exami

Exami 12.09.2008

  • 0
Kurkkaanpa jossain kohtaa Civicin (tuon uuden type r:n) tarvittavat muutokset että b-class.. eli jos joku noita oikeita sääntöjä luki niin: -Ozin vanteet monipuolaset 17" .. tosin uuteen type r 18" minimi -Kisarenkaat kaikille samat -kaikki ajon avustutkset.. alusta kori jne.. -Muistaakseni pelkkä imusarja -Rengasleveys ~200 (205 tais olla lähimpänä) Tarkistan vielä myöhemmälti.. eli siis aika tiukat säädökset autoissa ku kaikissa pitää olla samat osat ;) tuleepahan ajolinjat + kuskin taidot ja hermot esille.. Sitte mitä muihin Civic malleihin tulee niin pitää miettiä ettei kumpikaan mene ylivoimaseksi tai sitte 2 eri luokkaa.. kuitenki lähtökohtana pitäsin vakio Type-r malleja niitäkin saa naurattavan halvalla :o katsotaan nyt kuinka tarkasti saadaan auton osat määritettyä eri mallien mukaan..
greizer

greizer 12.09.2008

  • 0
loisto idea:)
Exami

Exami 13.09.2008 (edit 13.09.2008)

  • 0
*Tarkat specsit autosta:* Honda Civic Type-R 07 Speed: 4,8 Acceleration: 4,5 Braking: 5,5 Handling: 5,4 Rarity: 8,5 PI: B700 Teho: 173kW Vääntö: 219nm Paino: 985kg Painojakauma: 60% edessä *Tekniikka muutokset:* AEM - Sport Intake HKS - Street exhaust *Ajettavuus muutokset:* Kaikki paitsi muut parhaat paitsi vaihdelaatikko Sport.. (eli vaan säädettävissä "Final Drive") *Rengas muutokset:* *nämä ehdottomasti oltava vanteita myöten samat säännöt sanoo sen!* Vanteet: Oz Superturismo GT (Race) Renkaat: Race - Firestone (viimeset) *Aerodynamiikka:* Ainuastaan Forza takapuskuri sallittu! Näillä mentäs ;)
cervelinho11

cervelinho11 13.09.2008

  • 0
Laita ihmeessä kisa pystyyn jollekin päivälle ja katsotaan jos saa tuulta alleen
Tajuton Lahna

Tajuton Lahna 17.09.2008

  • 0
Exami kirjoitti 12.09.2008 06:21: Kurkkaanpa jossain kohtaa Civicin (tuon uuden type r:n) tarvittavat muutokset että b-class.. eli jos joku noita oikeita sääntöjä luki niin: -Ozin vanteet monipuolaset 17" .. tosin uuteen type r 18" minimi -Kisarenkaat kaikille samat -kaikki ajon avustutkset.. alusta kori jne.. -Muistaakseni pelkkä imusarja -Rengasleveys ~200 (205 tais olla lähimpänä) Tarkistan vielä myöhemmälti.. eli siis aika tiukat säädökset autoissa ku kaikissa pitää olla samat osat ;) tuleepahan ajolinjat + kuskin taidot ja hermot esille.. Sitte mitä muihin Civic malleihin tulee niin pitää miettiä ettei kumpikaan mene ylivoimaseksi tai sitte 2 eri luokkaa.. kuitenki lähtökohtana pitäsin vakio Type-r malleja niitäkin saa naurattavan halvalla :o katsotaan nyt kuinka tarkasti saadaan auton osat määritettyä eri mallien mukaan..
Moro. Testasin '04 Type-R:llä siten, että oli muuten saman speksin mukaan rakennettu, mutta piti lisätä Muugenin sporttikonepelti, että pääsin 700 pojoon. Ajoin molemilla viis kierrosta Suzukan lyhkäsempää versiota, ja kokonaisajat, siis 5 kierrosta yhteensä, oli 0.237 sekunnin päässä toisistaan. '07 Type-R oli nopeempi, mut se voi johtua myös siitä, että ajoin '04:lla ekaks eli rata ei ollu sillon vielä niin hyvin muistissa.
Exami

Exami 18.09.2008 (edit 18.09.2008)

  • 0
Virallisestihan näiden type-r:ien ero on suomessa radoilla ~1-2sec luokkaa.. joka on PALJON :p mutta eilen tuli ajeltua aikas paljon tätä luokkaa eikä hirveemmin ihmisillä ollu valittamista autoista nyt ollut jo mielepiteitä siitä että miks turhaa tunkea useamaa autoa tähän luokkaan.. tiedetään aika 'yksi värinen' mikäli vaan näitä samoja -07 civiccejä Itse tälläkannalla että samaa autoa niin saadaan pidettyä kilpailu mahd. tasaisena.. pitänee koittaa rakentaa se vanhempi civicci.. (siihenkin löytyy netistä teho + paino jne tiedot) mutta niillä tiedoilla tehoa olisi 210hv ja vääntöä 170nm (kaikki kone viritykset kielletty) tosin tähän tulisi muutos.. samat mitkä nykyisessäkin eli putkisto + imusarja.. rengastus sama kun uudessa jne.. Mitä nyt yhtään käsitän eroja näiden autojen välillä niin vanha on vähän vakaampi mutkissa ja mutka nopeudet 'hieman' kovemmat.. asian suhteen voi olla yhteydessä minuun suoraan ircissäkin [Ircnet / Quakenet - Exami] Muitakin sarjan "kehittäjiä" voisi kaivata yksin kun säheltää tulee yksipuoleista jälkeä.. eli kyseisestä aiheesta vaan keskustelemaan ideoimaan jne..
Miqqe

Miqqe 18.09.2008

  • 0
Muutenhan se olisi hyvä pitää vain yksi auto sallittuna, mutta kun'07 on DLC, voisi olla osallistujamäärän kannalta olla parempi sallia yksi auto, mikä löytyy kaikilta.
TeroKortelainen

TeroKortelainen 18.09.2008

  • 0
Olisiko ideaa, jos tähän samaan ketjuun laittaisi mainintaa ne henkilöt, joilla ei ole tätä DLC-Hondaa JA olisivat ehdottoman kiinnostuneita osallistumaan sarjaan edes jonkinlaisella sitoutumisella??? Tästä voisi päätellä, koskeeko autorajoitus kuinka useata kuskia.
knoivari

knoivari 18.09.2008

  • 0
Mä olen mukana tässä sarjassa aina kun vain ehdin!
Exami

Exami 18.09.2008 (edit 18.09.2008)

  • 0
Sori vaan ;D en tienny edes ennen Miggen kommenttia että tuo -07 Type-R on download tavaraa :DD kertoo jo jotain kuinka selkeesti olettaa että kaikilla on samat autot kuin itellä.. pahoitteluni niille joilla ei pakettia ole.. halpaa kuin saippua äitille / isille sanomaan nyt seon tämmönen juttu.. omassa budjetissa paketit on aika olematonta : Jos jotakuta kiinnostaa oikeasti tulla sarjaan jollain muulla kun tällä -07 civicillä kehittää auton mahd. paljon tätä vastaavaksi ja otetaan jonkun nopean kuskin (vaikka teron jos sille sopii) kanssa kilpaa muutamilla radoilla niin päästään näkemään mikä on lopputulos.. PI lukemahan ei aina kerro auton koko totuutta.. joten sitä ei kannata sokeasti katsoa.. varmasti kaikki vähän enempikin peliä pelanneet ja näillä autoilla kisanneet voivat todeta että nopeampia b-class autoja on jopa omassa autotallissa ;)
IIPPONEN

IIPPONEN 18.09.2008

  • 0
Exami kirjoitti 18.09.2008 13:26: Jos jotakuta kiinnostaa oikeasti tulla sarjaan jollain muulla kun tällä -07 civicillä kehittää auton mahd. paljon tätä vastaavaksi ja otetaan jonkun nopean kuskin (vaikka teron jos sille sopii) kanssa kilpaa muutamilla radoilla niin päästään näkemään mikä on lopputulos.. PI lukemahan ei aina kerro auton koko totuutta.. joten sitä ei kannata sokeasti katsoa.. varmasti kaikki vähän enempikin peliä pelanneet ja näillä autoilla kisanneet voivat todeta että nopeampia b-class autoja on jopa omassa autotallissa ;)
jospa lähetän terolle myygenini :) voitte sitten tesmaa miten menee :)
Exami

Exami 20.09.2008 (edit 20.09.2008)

  • 0
Noniin elikkä ensviikosta rupen kattomaan sarjan kuntoon ti / to päivät sopis mulle kisa päiviks kellään ehdotuksia / moitteita kyseisestä päivästä? *Kisat*: *-Osallistuja määrä*: 1-2lobbyä ~Mikäli 9-10 osallistujaa kartsitaan aika-ajolla pois että mahdutaan 1:teen lobbyyn.. *-Tallit*: Omasta mielestä tähän vois sopia myös 2hlö tallit.. *-Kilpailu*: 2 lähtöä per kisapv.. molemmat random järjestyksellä *-Kierrokset & varikko pysähdys*: "Short" nimityksellä olevat radat 10kierrosta, "Medium" 6kierrosta ja "Long" 4kierrosta -- Ja joka kisassa (molemmissa lähdöissä) 1 pakollinen varikkopysähdys *-Pisteytys*: 1. = 10pst 2. = 9pst. 3. 8pst... 10. = 1pst + Kisan nopein kierros +1 extra pst ~Tarkoittaa että mahdollisuus saada 22pst / Osakilpailu *-Auto*: Honda Civic Type-R -07 (mahdollisesti myös vanhempi malli samoilla virityksillä [luultavasti tulee olemaan hitaampi.. näin se on myös irl ..voi voi..]) *-Auton numerointi*: Sarjan ensimmäiseen kisaan osallistuttaessa osallistumis järjestys 1,2,4,5,6... ja mikäli etenee toiselle kaudelle niin 1. kauden sijoitus on 2. kauden numero ja tähän tulee vielä sapluuna millä numero tulee auton kylkeen.. paikka vapaa mutta kaikille samanlainen pohja! *-Autoon tulevat mahdolliset muutokset*: 1. Kautta koskien tuli tässä mieleen että josko otetaan ne michelinin renkaat sieltä racepyöräosastosta.. saadaan taas 1 asia enemmän oikeita vekottimia vastaaviksi.. (oikeastihan näissä on michelinin sliksit) - Tämä tarkoittaa PI-arvon nousua yli 700 eli siirtymistä a-luokkaan mutta näillä autoilla ei ole tarkotus pysytellä tietyssä PI-luokassa.. *-Palkinto*: jaa tähän joku saa keksiä jotain.. :P Sitten kysymys tähän väliin.. Näkeekö jostain kierrosaikoja jälkikäteen esim replaystä tjms.? Ensiviikolla lisää asia kyseiseen aiheeseen ja mahdollisesti jo sitten seuraavalla viikolla sarjan ensimmäistä kilpailua pystyyn! ;)
Miqqe

Miqqe 20.09.2008

  • 0
Exami kirjoitti 20.09.2008 06:50: Sitten kysymys tähän väliin.. Näkeekö jostain kierrosaikoja jälkikäteen esim replaystä tjms.?
Ei näe. Pitää oottaa maaliintulon jälkeen kameralla kuva tuloksista.
greizer

greizer 20.09.2008

  • 0
mulla ens viikol kusinen iltavuoro töissä eli en pääs:( ellei ole klo: 22 jälkeen:)
TehBigBunny

TehBigBunny 20.09.2008

  • 0
Random grid on tietysti nopea järjestää, mutta siinä tuntuu käyvän vain aika useasti niin että olet jatkuvasti joko kärjessä tai perällä. Mä laittaisin pohdintaan 1. finaalin käännetyn järjestyksen. Tuo on pukannut aika loistavia vääntöjä.

Write a post

Sign in to post a post.