kirves

kirves

Trinidad and Tobago Offline (last seen 12.02.2018)

Write a comment

Sign in to post a comment.

kirves

kirves 01.11.2016 (edited )

  • 0
edit autoexec.bat IDDQD
kirves

kirves 26.09.2015 (edited 01.11.2016)

  • 0
edit config.sys IDKFA
kirves

kirves 08.08.2015 (edited )

  • 0
On se luettava. Tässä taustoja: "http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438924400422.html":http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438924400422.html Terveeks vaan pitkästä aikaa taas.
Schimanski76

Schimanski76 08.08.2015 (edited )

  • 1
Tämä pitää lisätä syksyn lukulistalle. !http://i695.photobucket.com/albums/vv318/Schimanski76/kirves_zps8oaxjufj.jpg!
kirves

kirves 20.12.2014 (edited )

  • 0
Split oli kesäkuussa vähäluminen niin ei tullut hiihdettyä, mutta muuten hyvä reissu. Berliininmunkkeja syömään seuraavaksi muurin varjoihin.
kirves

kirves 26.03.2014 (edited )

  • 0
Back in black Suomi. Lentokoneen ahdasta penkkiä ei tullut ikävä, mutta "...oo Las Palmas, oo Las Palmas sun luoksesi lämpimään...". Matka meni hyvin, mutta Mojave-lasit vei Atlantin valtameri viimeisenä päivänä ikävästi. Täytyy ostaa uudet. Olen offlinessa taas määrittelemättömän ajan. Näkemiin, mutta ei hyvästi.
kirves

kirves 23.03.2014 (edited )

  • 0
Ehkä otin, ehkä en, en liikaa ainakaan. Pientä avautumista ihmisyydestä hyvine ja huonoine puolineen. Taide on jee, tekotaide on buu. Luonne ja persoona on jee, niiden teeskentely on buu. ;-)
Driver181

Driver181 23.03.2014 (edited )

  • 0
kirves wrote: Fyysisen- ja astraalitason matkaajana yllätyin siitä, miten hieno paikka on turistien pilaama Gran Canaria. Nykyisinhän on muotia vältellä kaikkia niitä paikoja, missä ihmiset käy, koska silloin on mainstream. Pitäisi olla aito ja alkuperäinen, aina tehdä muuta mitä muut. Mulla olis yksi idea. Entä jos tekisi sitä mitä haluaa, eikä välittäisi paskaakaan siitä onko matkakohde Facebookissa, Twitterissä, yleisessä suosiossa, Rikun ja Tunnan mustassa kirjassa jne. Entä jos kävisikin itse katsomassa sen mestan, jotta voisi siitä jotain sanoakin, muuta kuin mitä Google tai Wikipedia kertoo? Tällänen tuli vaan mieleen. Koska vituttaa se, että kaikki yrittää olla nykyisin niin erikoisia paskiaisia, vaikka todellisuudessa ovat vain paskiaisia, kuten me kaikki ihmiset. Oma maa mansikka, muu maa mustikka ei enää päde, nykyisin se on oma mielipide mansikka, muu mielipide mustikka. Itse olen paraikaa "turistien pilaamalla" Gran Canarialla ja hyvä niin, sillä aika monipuolinen ja yllättävä paikka. Ei ole spedempää, kuin se, joka luulee turistina olevansa mitään muuta kuin turisti ja käyttäytyy kuin olisi natiivi kahden viikon vierailunsa jälkeen. Sama kuin stadissa kaksi viikoa asunut Iisalmen mies alkaa puhumaan sporista, kutsumaan vaimoja paisteiksi jne. Seuraavaksi hiihdän Splittiin (se on @Croatia), mutta sitä ennen hiihtokelejä kaikille pikku paskiaisille.
Liinaa -Tequilaa- doopingia käyttänyt se vaan on.
kirves

kirves 23.03.2014 (edited )

  • 1
Fyysisen- ja astraalitason matkaajana yllätyin siitä, miten hieno paikka on turistien pilaama Gran Canaria. Nykyisinhän on muotia vältellä kaikkia niitä paikoja, missä ihmiset käy, koska silloin on mainstream. Pitäisi olla aito ja alkuperäinen, aina tehdä muuta mitä muut. Mulla olis yksi idea. Entä jos tekisi sitä mitä haluaa, eikä välittäisi paskaakaan siitä onko matkakohde Facebookissa, Twitterissä, yleisessä suosiossa, Rikun ja Tunnan mustassa kirjassa jne. Entä jos kävisikin itse katsomassa sen mestan, jotta voisi siitä jotain sanoakin, muuta kuin mitä Google tai Wikipedia kertoo? Tällänen tuli vaan mieleen. Koska vituttaa se, että kaikki yrittää olla nykyisin niin erikoisia paskiaisia, vaikka todellisuudessa ovat vain paskiaisia, kuten me kaikki ihmiset. Oma maa mansikka, muu maa mustikka ei enää päde, nykyisin se on oma mielipide mansikka, muu mielipide mustikka. Itse olen paraikaa "turistien pilaamalla" Gran Canarialla ja hyvä niin, sillä aika monipuolinen ja yllättävä paikka. Ei ole spedempää, kuin se, joka luulee turistina olevansa mitään muuta kuin turisti ja käyttäytyy kuin olisi natiivi kahden viikon vierailunsa jälkeen. Sama kuin stadissa kaksi viikoa asunut Iisalmen mies alkaa puhumaan sporista, kutsumaan vaimoja paisteiksi jne. Seuraavaksi hiihdän Splittiin (se on @Croatia), mutta sitä ennen hiihtokelejä kaikille pikku paskiaisille.
kirves

kirves 06.08.2013 (edited 28.01.2014)

  • 0
Olen muuttanut (astraalitasolla) länteen. Isokuva piti ottaa pois, ei toiminut. !http://havanajournal.com/images/uploads/big_cuban_cigar.jpg!