Photos

(0 ratings)

drift trucks attack! Oblikaattori ja Warjo, hopo taustalla

DarkWarjo 28.04.2010 (Forza Motorsport 3)

Comments

Schimanski76

Schimanski76 28.04.2010

  • 2
Kumpi on sellain parempi driftaamisessa yleensä? 1.Hieroa hiljaa ja vinguttaa tasasesti pienellä nopeudella kovalla kulmalla.(en tykkää yhtään itse,tissien läpyttelyä koko touhu,ihme vingutusta) vai 2.Kovempi nopeus,isosti,näyttävää toimintaa,ylilyöntejä(tykkään tästä,mutta en oikein osaa vielä) Tai en mie siis edes tiedä onko siinä mitään tyylilajeja,mutta joskus täällä sivuilla luki jotain "Speed-drifting" tai vastaavaa.Älkää ampuko tai lyökö.Laitan kuukleen tuon driftingin niin eiköhän ala tulla tietoa Internetistä. Onko tuollaisiin "rekkoihin" luisusäätöjä storessa?Miten Drift-auto säädetään?Mie tuun joskus teijän kans luisuamaan!
DarkWarjo

DarkWarjo 28.04.2010 (edited 28.04.2010)

  • 0
Schimanski76 wrote: Kumpi on sellain parempi driftaamisessa yleensä? 1.Hieroa hiljaa ja vinguttaa tasasesti pienellä nopeudella kovalla kulmalla.(en tykkää yhtään itse,tissien läpyttelyä koko touhu,ihme vingutusta) vai 2.Kovempi nopeus,isosti,näyttävää toimintaa,ylilyöntejä(tykkään tästä,mutta en oikein osaa vielä) Tai en mie siis edes tiedä onko siinä mitään tyylilajeja,mutta joskus täällä sivuilla luki jotain "Speed-drifting" tai vastaavaa.Älkää ampuko tai lyökö.Laitan kuukleen tuon driftingin niin eiköhän ala tulla tietoa Internetistä. Onko tuollaisiin "rekkoihin" luisusäätöjä storessa?Miten Drift-auto säädetään?Mie tuun joskus teijän kans luisuamaan!
Ite tykkään vetää luisuu ihan sillai miten mutka vaatii :D yleensä tykkään sellasesta suht nopeesta menosta, mut välil pakko mennä hitaammin. Ja ei oo tuneja, oli ihan vitun paska vetää noil tuneil mitkä itellä oli, aivan liian vähän voimaa, väkisin piti pistää luisuun.
Schimanski76

Schimanski76 28.04.2010

  • 1
Maplea voisin huomen kokeilla,siinähän on sellaast nopeeta mutkaa,missä varmasti pääsee luisun makuun.Eli överiksi menee ja kiroilua luvassa. Autosuosituksia Mapleen?
DarkWarjo

DarkWarjo 28.04.2010

  • 0
Schimanski76 wrote: Maplea voisin huomen kokeilla,siinähän on sellaast nopeeta mutkaa,missä varmasti pääsee luisun makuun.Eli överiksi menee ja kiroilua luvassa. Autosuosituksia Mapleen?
Kunhan tehoa on ja vaikka luisuttelu on kysees niin ei pienestä pidon lisäyksestäkään ole haittaa.

Write a comment

Sign in to post a comment.