Photos

(6 ratings)

Tri Schimanskin Jokkis-rauta on valmis. Ei homolla, vaan peruspositiivisella karjalaisella tavalla.

savulohi 23.07.2011, Mazda Mazdaspeed Familia (2001) (Forza Motorsport 3)

Comments

savulohi

savulohi 23.07.2011 (edited 23.07.2011)

  • 3
/ Skimmylle on Lohi-postia. Se on ihan stockina siellä niin voit heittää vaan Jokkis-tunen niskaan! -- Ihan alkuun meinasin kaikenmaailman paarilokoja sun muuta, mutta kun Mudi se tuolla oli huuvellu että Skimmy on raitistunu niin aattelin että nyt kun se on vesilinjalla niin sen ei tarvi enää pyöräillä, vaan se voi mennä tällä suoraan Zumbasta biitsille tsekkailemaan hottiksien berseitä ja illalla sitten Jokkikseen. Siis jos sen pyörä osaa ennen aamua kotiin. :D Tilaa siellä on vielä mahd. pikku muutoksiin ja lisäyksiin jos herr doctor niin toivoo. Tiiä vaikka innostuis toivomansa tatuoinnin ottamaan jos oikein tulee menestystä. ;) Hikinauhaan vaaditaan ehkä jo mestaruuksia... Viime aikoina on nähty paljon pensseleitä kiinni puskureissa joten minä tästä nyt sheivailin kaiken arveluttavan teknolokian pois, ettei tule kohtuutonta aerodynaamista etua.
Ac3Way

Ac3Way 23.07.2011

  • 4
Hienoin auto ikuna!! Lovecry on voitettu..
Schimanski76

Schimanski76 23.07.2011

  • 3
Mahtava on tämä! Kyä nyt kelpaa!
vaiski75

vaiski75 25.07.2011

  • 0
Hieno on, pitäsiköhän minunkin aloittaa Zumbaaminen..
savulohi

savulohi 25.07.2011

  • 0
Nyt sittemmin on paljastunu, että Skimmy ei ollukkaan raitistunu. Ainakaa enää. :( Muija käypi tossa Killerillä vaalimassa bersettään, ja siellä oli ollu joku uus ohjelma/tansstunti(tai mikskä niitä sanotaan) nimeltänsä Dance like Britney. Mites semmonen?
vaiski75

vaiski75 25.07.2011

  • 1
Heti kun sinne Killerille saadaan Dance like Phil Anselmo, niin mä oon mukana ja kovasti olenkin.. "Esimerkki löytyy tästä":http://www.youtube.com/watch?v=2-V8kYT1pvE Sitten se toinen asia.. Skimmy aina väliin valehtelee itselleen, että se on Jessen kaveri ja ei juo..
savulohi

savulohi 25.07.2011 (edited 25.07.2011)

  • 0
On hyvä tämä esimerkki, ja tämä Anselmon tanssi. Nummessa '98 tämän tanhun onneksi sain todistaa, vaikka Dimebag onkin(on, ei "oli") tästä retkueesta se minun henk.koht. sankarini nuiden kitarahommien ansiosta. RIP hän. BTW Oli hyvä tämä ko. Nummirock... Pantera, Slayer ja Dream Theater samoissa karkeloissa.
vaiski75

vaiski75 25.07.2011

  • 0
Sinäkin olit siis siellä.. Muistatko yleisön joukossa kavereita, joilla oli pitkä keppi ja siinä päässä roikkui pumpattava Irma? Tämä oli siis vain ekana päivänä, joku varasti sen sitten aamuyöstä ja en halua edes ajatella mitä Irmalle on tehty sen jälkeen..
savulohi

savulohi 25.07.2011

  • 0
En kyllä muista sitä, kuten en lähellekkään kaikkea muutakaan siellä tapahtunutta. Mutta sen muistan, että menin jonkun kemijärveläisen festivaalivieraan kanssa auttamattoman rakastuneena ekana iltana kihloihin ihan kojusta ostettuine sormuksineen päivineen, joten saattaa olla heiluttelin teltalla ihan oikiaa Irmaa kepin nokassa sillä välin kun sinä puhaltelit eloa siihen muoviseen. :D Ei tullut elämän kestävää liittoa kummastakaan ei.
vaiski75

vaiski75 25.07.2011

  • 0
Hienoa toimintaa.. Kyllä se Irma oli kavereiden juttu, tuli paikan päälle Hiacen etupenkillä ja olihan silläkin turvavyö.. Varmaankin ainut vyöttäytynyt.. Mie tulin kahden tytön kanssa ja pidettiin oma leiri vähän kauempana nuista minun kavereista, joka oli ihan järki veto kun sain nukuttuakin sillä reissulla.. Ensimmäisenä iltana se toinen tyttö suunnitteli jotain kiemuroita ja yritti saada mua samaan makuupussiin, fiksuna sammuin kesken lauseen kun se vokotteli.. Toisena iltana oli vissiin samat kuviot, mutta heräsin aamulla teltasta kolmen serkkupojan kanssa ja yksi niistä oli mun kainalossa.. Tytöt oli nukkunut autossa.. Parhaan toimivan iskurepliikin sain todistaa tuolla reissulla, vaikka ei nyt kyllä liity tähän mitenkään.. Kaveri kirmasi yksinäisen tytön luokse ja sanoi: Tossa on sulle markka, mee soittaa äitille että et tuu yöksi kotiin.. ... Sitten ne testasi nuo edellämainitun Hiacen takajouset ja pari kaveria nukkui auton vieressä..

Write a comment

Sign in to post a comment.