Photos

(1 rating)

Edellinen kuva on pikkuisen vaisu johtuen kun ajelin Suzuka East ( Sunset ) versiota. Tämä varmaankin parempi ?

Mudinski 16.10.2011 (Forza Motorsport 4)

Comments

DarkWarjo

DarkWarjo 16.10.2011

  • 0
melkee voisit tehdä kuten muutkin, yksi pääkuva ja loput jostai (esim. yleisön suosima flickr) kuvasivustolta linkittäs tänne kommenttien puolelle.. tulee nii julmaa vauhtia tää etusivu täytee et ei kerkee kaikkii kuvii es nähä täs. no offence, hyviähän nämä on.
Mudinski

Mudinski 17.10.2011 (edited 17.10.2011)

  • 1
DarkWarjo wrote: melkee voisit tehdä kuten muutkin, yksi pääkuva ja loput jostai (esim. yleisön suosima flickr) kuvasivustolta linkittäs tänne kommenttien puolelle.. tulee nii julmaa vauhtia tää etusivu täytee et ei kerkee kaikkii kuvii es nähä täs. no offence, hyviähän nämä on.
Joo hei muistakaa nyt jokainen tämä sitten tai joku antaa huuot ja letkusta... 3 kuvaa putkeen on ilmeisesti liikaa, kun niin usein multakin tuleekin... vai kenties 6 kuvaa päivän aikana olikin se joka katkaisi kamelin selän tällä kertaa.Noh... Ei, en ottanut tälläkään kertaa itteeni. Kunhan pohdiskelin näin yön pikku tunneilla... Noh. Eihän FRCssä ole varmaan kuin se 50 aktiivista pelaajaa ja pelikin on jo pari päivää vanha, niin eihän porukka nyt ota kuvia paljoa. Harmi tosiaan, että eilisenkin päivän kuvat on niiiiiiin vaikea katsoa. Lähes mahdotonta peräti. Nyttenkin tullut n.40-50 kuvaa 24h sisään.

Write a comment

Sign in to post a comment.