Photos

(2 ratings)

Spyysivät niin tuossa on yks ehotus nummerolätkäksi. Laitoin tänne jos on jotakin ideoita jollakulla niin hierotaan.

savulohi 01.03.2013 (Forza Motorsport 4)

Comments

villek00

villek00 01.03.2013 (edited 01.03.2013)

  • 0
Tuon tässä vielä oman ehdotelmani esille: !http://i.minus.com/il0W0WD3DBtAV.png! Omassa ideana on se, että tuosta viimekauden selkeästä merkistä vaihdettiin tuo raita, ja jatkossakin voisi näin tehdä.. Eli ikäänkuin pysyisi sama lätkä idea kaudesta toiseen.. Kokoakin voidaan toki muuttaa, aina kaudelle sopivaksi.. Ja toki, ei tuossa liekkolohen lätkässäkään mitään viika ole :) Komia on tämäkin, ja ansaitsee ehdottomasti peukun allekirjoittaneelta. Mitä mieltä muut ovat?
PetuK

PetuK 01.03.2013

  • 0
Ehotus. Tuo Villen selkeä lätkä, johon kausi7:n tilalle forzaracingclub ja johonki ylös tollanen sm7-merkintä? Ja tota ajatusta jatkuvuudesta kannatan ehdottomasti. Hyviä ovat kumpikin ja kelpaavat tietty, mut heitin ny ilmoille ajatuksen ku tuli mieleen.
savulohi

savulohi 01.03.2013 (edited 01.03.2013)

  • 3
Miulle on ihan sama, tuo Villen on oikein hyvä ja noudattelee edelliskauden linjaa which is nice. Mutta älä pyyvvä enää tekemään(Ville) jos sulla ei ole ehdotukselle mitään palautetta muuta kuin oma numerolätkäsi. ;DDDD Mitenkäs semmonen jos mie tekisin Villen läpyskän kaveriksi jonkun numerofontin mikä näkyy ja sopii tuohon?
savulohi

savulohi 01.03.2013 (edited 01.03.2013)

  • 3
villek00 wrote: Tuon tässä vielä oman ehdotelmani esille: Omassa ideana on se, että tuosta viimekauden selkeästä merkistä vaihdettiin tuo raita, ja jatkossakin voisi näin tehdä.. Eli ikäänkuin pysyisi sama lätkä idea kaudesta toiseen..
Hmm... kuules Ville. Tuo on minun idea(tai oikeammin alunperin Sfäden, jo wanha idea siis), jonka laitoin sulle eilen YV:nä samalla kun ehdotin Sfäden aikanaan tekemän lätkän käyttöä ja johonka vastasit näin:
villek00 wrote: No itse tykkää et ois joka vuonna selkiästä erillaiset jotta näkee mikä kausi on :) Ja esim. siihen lotukseen se ei ois ees mahtunut.. Mutta sehän on vaan mun mielipide..
Sfori nyt vaan mutta ihme touhua, siusta tuli niinkö yön yli vastustamasi idean isä? :)
Mace

Mace 01.03.2013

  • 2
Oli kuka kenen tahansa isä niin sanon että toi ylempi on ainakin hienompi. Juu SM:aan en tule ennen kun on kunnon netti. Jatkakaa.
villek00

villek00 01.03.2013

  • 0
Ideana itse tykkäisin edelleen siitä että olisi ne erillaiset, mutta tuon idean heitin ilmoille puhuttuani manizerin kanssa, joka tuota halusi käyttöön. Tuo mun teksti oli vain siinä kertomassa jatkumosta. Ja artigulointini oli taas epäselvää. Pahoitteluni siitä.
Mudinski

Mudinski 01.03.2013

  • 3
Sivusta huutelen... Molemmathan ovat hyvin selkeitä, mutta toinen suoraan 70-luvulta ja toinen tältä vuosituhannelta...
MrD St Jimmy

MrD St Jimmy 01.03.2013

  • 0
Ite tykkän taas enemmän ylemmästä. Ehkä leaguen vaihtais clubiksi mutta ymmärrän kyllä miksi league.
DonRandom

DonRandom 01.03.2013 (edited 02.03.2013)

  • 1
Näyttäis aikalailla liian isolta tuo. Ei ehkä näytä siltä tuossa Hondan ovessa siltä, mut esim. pikku pikku escortin oveen kun laittaa niin menee puol ovee siihen, Ei oo kiva lainkaan jos numerolätkä on niin iso että haittaa auton designia. Lisäksi on aikalailla huolestuttavasti "windows vista"-style :P Mut sanotaan nyt se, että ei se ruma ole, mutta liian "hallitseva".
kirves wrote: Vaikka en tee paluuta (siis vielä ainakaan) Forzaan, niin kerron silti ehdotelmani. Lätkä saisi olla yksinkertainen, kuten ne ovat olleetkin. Lätkä on toki (suhteellisen) merkityksetön asia, mutta tuollaisia itse ajattelen.
aivan. "KISS"-periaate pätee. (jos ei tiiä mikäseon niin kooklettaa) (ei siis viittaa bändiin) Juuri loppuneella kaudella, ja ns. Fiat kaudella oli ihan näppärät numerolätkät.
kirves wrote: Sitä en ymmärrä, miksi lätkässä pitäisi näkyä mikä kausi on menossa? Mielestäni riittäisi, että FRC, SM-sarja ja numero on mainittu.
Vaikka siks, että kun kattoo vanhoja kuvatuksia kisoista, niin helpommin muistaa mistä kaudesta oli kyse. Mutta onko se oleellista, seon taas toinen juttu :) Jos tuosta jotain enemmän rakentavaa palautetta tahtoo niin tässä: Mikäli tahtoo isommat / näkyvämmät kilpailunumerot, niin onkohan oikea tapa laittaa lisää muuta sälätietoa numerolätkään joka kasvattaa kokoa radikaalisti ?? vrt. tänkauden lätkä jossa on: FRC, kuskin numero ja kausinumero = 3 asiaa ehdotelma jossa on: FRC, Finnish racing league - teksti, kuskin numero, kausinumero ja nettiosoite = 5 asiaa Onko kaikki täysin tarpeellista ? Montako layeriä tossa ehdotelma lätkässä on ?
KKNGS

KKNGS 02.03.2013

  • 0
...ai eikös sitä lätkää ole saanut pienentää? ^tsori vaan^

Write a comment

Sign in to post a comment.