Photos

(1 rating)

Älyttömän hyödytön auto. Kulutus on saatanallaninen mutta tankki pieni. Mutta se edes näyttää hienolta.

artistRAAW 22.04.2015 (Forza Motorsport 4)

Comments

HLR Juggernaut

HLR Juggernaut 23.04.2015 (edited )

  • 1
Näytä mulle saman hintaluokan auto, jolla saat saman tehon, kohtuullisen ajettavuuden, ja kuski +4 henkeä autoon, ja kohtuullisen tavaratilan. Ja takavedon tietenkin. Kauneus on katsojan silmissä, samoin soundin mielekkyys kuulian korvissa, Joskin voin myöntää ettei se ole parasta mahdollista kumpienkaan osalta.joskaan ei ollenkaan hunoja kummatkaan. Kulutus on HYVIN paljon ajotavasta kiinni, (muistaen top gear jakson prius vs M5 kulutus kisan) joskaan tommonen 600 heppanen värkki ei koskaan ole se kaikkein taloudellisin vaihtoehto, kympin hujakoilla oleva kulutus ei mun mielestä kumminkaan ole ihan hirveä. (esäällä 249 volvolla ajelin ihan mukisematta 20l/100km litran kulutuksilla ihan mukisematta, irtoshan siitä sentään 290hp... Niin ja tosiaan, näytä mulle auto joka pääsee samassa hintaluokassa lähellekkään noita tehoja... Toki olen siinä mielessä samaa mieltä ettei se ole lähelläkään parasta mahollista autoa edes hintaluokassaan, Mutta siitä huolimatta ei kumminkaan täysin hyödytön.
artistRAAW

artistRAAW 23.04.2015 (edited )

  • 0
HLR Juggernaut wrote:... Toki olen siinä mielessä samaa mieltä ettei se ole lähelläkään parasta mahollista autoa edes hintaluokassaan, Mutta siitä huolimatta ei kumminkaan täysin hyödytön.
Nojoo hyviä pointteja. Koen kuitenkin että raha olisi paremmin käytetty esim toyota gt86:ssa. Jos omistat kuitenkaan kumpaakaan näistä autoista, niin ootko tosiaankaan ottamassa ketää muuta kyytii kun keneltä lähtis housut alas kässäriä vetämällä? Eli tarviitko sitä lisätilaa oikeasti sitten enää?
sjamy

sjamy 23.04.2015 (edited )

  • 1
Maailmassa riittää ihmisiä joille tämä auto on oikea valinta, niin näyttävyyden kuin istumapaikkojen mukaan. Suomen hinnat Mustangille on kyllä älyttömät, samaan hintaan saa V8 Coupe Mersun, joka tuossa hintaluokassa olis oma valinta. Toisaalta samaan hintaan sais kolmekin itseä paremmin miellyttävää autoa. Omista mieltymyksistä pitkälti kiinni, silti voinen väittää faktaksi että samalla hinnalla sais paljon enemmän autoa joltain toiselta valmistajalta, niin joo, tämäkin fakta on vain mielipide. Maailma olis tylsempi paikka ilman Mustangia, en kuitenkaan ostais vaikka olis sen verran ylimäärästä. Kympin kulutus moiselle autolle ei ole todellakaan paha, -89 Saab kuluttaa saman. Tuskin kovin moni tätä autoa kulutuksen perusteella ostaa.
HLR Juggernaut

HLR Juggernaut 23.04.2015 (edited )

  • 1
GT86 kieltämättä pääsee aika lähelle, pistää paremmaks kulutuksessa, ja ostohinnassa (varsinkin suomessa) ja toi shelby onkin just sieltä tehokkaimmasta päästä, ja se että pudotetaan luokitus 5.0 GT tasolle jolloin autot onkin jo paljon tasaverosempia mustangin jäädessa "vain" 370 hepan tuntumaan, Mutta edelleenkin se on selkeästi isompi auto, ja V8 mallien hinta on 15.000 USD kovempi. Toki GT86 taitaa olla nopeempi jos rataa ympäri lähetään menemään,tai vaikkei ehkä nopeempi, niin ainakin miellyttävämpi, ja käytännöllisempi jos pitää saada taskuparkkiin keskellä kaupinkia. Entäs jos menee joka toinen viikko luotisuoraa motaria 650km suuntaansa = 1300km (Los Angeles - San Josë) Tien kunto luokkaa perunapelto (ei kovin hyväkuntoselta tieltä google karttojen mukaan näytä) samaa kun pohjois suomen perätiet. Kyllä mielummin otan tasasemman ja pehmeemmän kyydin mustangissa, tai jos totta puhutaan ni vielä mielummin ottasin tasasen kyydin jossain 80/90 vaihteen "maantielaivassa"
artistRAAW

artistRAAW 23.04.2015 (edited )

  • 0
Hyviä pointteja kummallakin ^

Write a comment

Sign in to post a comment.