Rantaralli #3

Thursday, 21.11.2013 @ 19:00 GMT

Host
RauhaMees
Game
GTA Online
Autorajoitukset: Maastoon ja soralle tarkoitetut laitokset kielletty. (Tarkempi lista tulee myöhemmin), moottoripyörät ja atveet, yms kielletty. Veneet ja lentävät laitokset myös. Jos aiot kuvata rallia, niin pysythän pois ajoreitiltä. Kuvattaessa saa käyttää muitakin laitoksia kuin autot. Laitan vielä rekatkin kieltolistalle. Muistakaa ostaa jonkinlainen kypärä! __________________________________ Sallitut luokat: Compact, Coupe, Muscle, Sedans, Sports, Sport classics, SUV, VAN. "GTA V Autolista":http://www.igta5.com/vehicles __________________________________ "Video":http://www.youtube.com/watch?v=natC6Hhjc-w radasta "!http://i7.minus.com/iYkxg4x8Fn9ss.png!":http://i7.minus.com/iYkxg4x8Fn9ss.png Clickade kuva isompi _____________ Lisää tietoa myöhemmin!

Photos

No photos yet. Be the first to add a photo to this event.

Comments

RauhaMees

RauhaMees 21.10.2013

  • 0
Rantaralli numero puu....eiku siis kolme on täällä. Kokeillaan ajaa hieman rallia. Kysymys: haluatteko ajaa A: Dirt tyyliin 5 sek. Väliajoin lähdetään liikkeelle. B: Kaikki rytinällä ralli pätkille. Huom. Ek:t on kapeita.
Ac3Way

Ac3Way 21.10.2013

  • 0
Motor triathlon On air, land and sea.
HLR Juggernaut

HLR Juggernaut 27.10.2013

  • 0
Rytinällä kiilleelle, kuhan pullonkaula ei oo heti sadan metrin päässä odottamassa, Motor triathlon ois sinällään ihan kiva ideana, mutta siinä on pieni vika, Kaikille saadaan kyllä kopterit lähtöön merriveteriltä, nou ropleem. Personal vehiclet on voitu jättää paikkaan X parkkiin, josta ne sitten voidaan "poimia" sitä mukaa kun väliaika pisteelle saavutaan. Mutta millä saadaan ne kaikki veneet samaan paikkaan parkkiin.
RauhaMees

RauhaMees 28.10.2013 (edited 28.10.2013)

  • 0
Laitan videota jossain vaiheessa tuosta radasta ja niistä miljuunasta kaatopaikasta. 8 Ek:ta on nyt suunniteltu + lisäympyrä(valinnainen) Tuossa olen foorumeja, yms tutkaillu niin tehtäväeditori olis vielä tänä vuonna tulossa. Tämä helpottaa noiden kisojen järjestämistä. ________ Olen huomannut, että ainakin vene ja auto/moottoripyörä voi olla samaan aikaan maailmassa(personal) En tiedä oisko mahdollista laittaa vesi,maa ja ilma laitetta samaan aikaan. Jos olen oikein ymmärtänyt niin tehtävä editorilla voi tuon toteutttaa helpostikkin vaa laittamalla kulkuneuvot editorilla oikeisiin kohtiin. // Ei ne pullonkaulat näissä radoissa niin jänniä ole kuin edellisessä. Näissä radoissa on vaarana jokeen sukeltaminen.
KKNGS

KKNGS 07.11.2013

  • 0
onkos meillä tämä joskus vai miten täh
RauhaMees

RauhaMees 07.11.2013

  • 0
Juu kyllähän tämä tulee vielä tän vuoden puolella. Nyt on ollut sen verran häslinkiä ja laiskuutta ettei räyhä ole tehny tämän eteen kuin kuvannut erikoiskokeet. Vois tehä sillasen nopeen kartan tosta eventistä. Näin voin autovalinnoista sanoa, että nämä ihan maastoon ja soralle tarkoitetut laitokset tulee kielletyks.
RauhaMees

RauhaMees 08.11.2013

  • 0
päivämäärä kilpailulle lisätty ja muuta sääntöä myös. Huuteloikaa mahdollisista epäkohdista.
RauhaMees

RauhaMees 13.11.2013

  • 0
Nyt on kuva radasta ^
Pytzi

Pytzi 13.11.2013

  • 0
Onkos kellon aika ihan oikia, itellä näyttää ainakin klo 23:00?
RauhaMees

RauhaMees 13.11.2013

  • 0
Pytzi wrote: Onkos kellon aika ihan oikia, itellä näyttää ainakin klo 23:00?
Ihan klo 18 seon. ^hihii carcuun^

Write a comment

Sign in to post a comment.