B-luokan Siivettömät Kisat

Wednesday, 05.11.2008 @ 18:00 GMT

Host
ZeTTeRi
Game
Forza Motorsport 2
No niin nyt tämmöstä kisaa ois tarjolla elikkäs: - B-luokalla ajettais - Auton oltava etumoottorinen ja takavetoinen. - Korisarjat sallittu (mutta ei Forza-puskurit) mutta kaikki siivet kielletty. Tämmösillä eväillä Series kisaan. Siksi series kisa ettei porukka vaihtele autoa kisojen välissä. EDIT: Toivottavasti ketään ei haittaa että siirrän matsia tunnilla eteenpäin (siis klo 20.00:n )?

Photos

No photos yet. Be the first to add a photo to this event.

Comments

IIPPONEN

IIPPONEN 02.11.2008

  • 0
eikö ees street siivet oo sallittuja? nehän vänhentää downforcee :P
ZeTTeRi

ZeTTeRi 03.11.2008

  • 0
Helpompi vaan kieltää kaikki siivet.
TehBigBunny

TehBigBunny 03.11.2008 (edited 03.11.2008)

  • 0
Nämä ei-Forza siipiä kisat alkaa olemaan aika väsyneitä. // sitten jos ajetaan puhtaasti vakioilla niin olisi aivan eri juttu.
ZeTTeRi

ZeTTeRi 03.11.2008

  • 0
Bunny kerro ihmeessä mikä näistä kisoita tekee väsyneitä ?
TehBigBunny

TehBigBunny 03.11.2008

  • 0
Se että on selvää että sä ajat aina? ilman siipiä ja sitten järkkäät näitä kisoja. Muut ajavat selkeesti enemmän siivillä ja ovat varmasti tottuneempia siiten että autoissa on enemmän ala-voimaa. Sua ei sitten kyllä kovin usein näe muissa kisoissa. Vähän kun runkkarin nyrre-skabat, aina A-luokan autolla nyrreä.
ZeTTeRi

ZeTTeRi 03.11.2008

  • 0
Miks mua ei ole muissa kisoissa paljoa ole näkynyt, johtuu kyllä ihan siitä että ajankohdat eivät ole sopineet taikka muuten vaan kisaan ei ole enää mahtunut mukaan. Rajaa noihin kisoihin pääsyä aika paljon kolmivuoro työ (ei ole mitään viikonloppu vapaita), talon ylläpito (ollut remonttia viimeaikoina paljon) ja tietenkin tuo meidän pikku neitimme pitää minut hyvin kiireisenä. Mitä itse järjestän kuten tämä on semmoisena päivänä ja aikana että se käy minulle. Eli osuu aamuvuorojen tai vapaa päivän aikaan. Ja että emäntä ei ole omilla harrastuksillaan vaan on kotona ja voi hoitaa neitiä. Tämmösen kisan että ei mitään siipiä, etumoottorisella ja takavedolla idea oli. Että katsotaan kuka osaa tehdä hyvän auton mikä ois nopea ja myös hyvin hallittava. Kun takavetoinen ja ilman siipiä niin ei ole kaikesta helpoin tehdä/säätää. Siksi rajasin etumoottorisiin kun keskimoottoriset kuten elise ois kaikkien vaihtoehto kun ne olisivat ylivoimaiset.
IIPPONEN

IIPPONEN 03.11.2008

  • 0
Siinäpä zetteriltä asiaa kerrakseen :) mutta joo ite tykkään näistä siivettömistä kisoista ku ei niitä oikeen muut järjestä ku zetteri ja nää ei siivelliset takavedot on omasta mielestä mukavan letkeitä ajaa :)
Ac3Way

Ac3Way 03.11.2008

  • 0
Itsekkin tykkään ajaa ilman siipiä ja autot yleensä näyttävät vielä vähän hienommilta. En kuitenkaan ole vielä varma osallistumisesta, kun en tiedä onko menoa keskiviikkona.
Miqqe

Miqqe 03.11.2008

  • 0
Minulta täysin päinvastainen kommentti kuin bunnylta. Se on totta, että valtaosa ajaa siivellisillä autoilla, mutta juuri siksihän nämä kisat tuovat hieman väri autovalintoihin ja kisojen voittajiin. Tällä tavoin saadaan lisää haastetta säätää alusta, koska ei voi downforcella paikata löydettyjä epäkohtia auton käyttäytymisessä. Se on vähän kuin laittaisi pystyyn Audi-kisan, minne menisi kommentoimaan, että mikset laittanut Mercedes-kisaa, koska enemmän ihmiset niillä ovat tottuneet ajamaan jne. JOS oltaisiin siinä tilanteessa että suurin osa pelureista ajaisi ilman siipiä, tällaisien kisojen järjestäminen olisi väsynyttä. moi.
IIPPONEN

IIPPONEN 05.11.2008

  • 0
en pääse tänään tulee ku ei saada nettii toimii boxeille :(

Write a comment

Sign in to post a comment.