Forza Futis III "Carball 3 - Thunderdome"

Sunday, 11.07.2010 @ 19:00 GMT

Host
Aliboz
Game
Forza Motorsport 3
Elikkäs samaa settiä kun viimeksi! Tarvikkeemme ovat: -Benchmark high speed ring Layout B pelikenttänä -Kolmen hengen joukkueet. -Pallo (vapaaehtoiselle jotain palkintoa.) Säännöt: -2×10minuutin erät. -Pelaajien autoiksi raskasta kalustoa,ei alle 2000kg.Maksimi PI 500 -Pallona toimii Fiat Abarth 500,valkoinen,kevennetty -Autoja saa maalata,mutta päävärin on erotuttava selkeästi,jotta vastustajan tunnistaminen olisi helpompaa.(tuskin niitä tosin parin minuutin jälkeen enää tunnistaa) -Auton saa vaihtaa erätauoilla Pelin kulku: -Molemmat joukkueet ajavat oman maalinsa edustalle ja pysähtyvät omalle maalialueelleen nokka kohti kentän keskiviivaa.Autojen täytyy olla täysin pysähdyksissä,kun peli käynnistyy.Lentävät lähdöt tai varaslähdöt ovat kiellettyjä.Alle olevasta kuvasta näet maalialueen. -Pallo ajaa radan keskellä sijaitsevalle keltaiselle keskiviivalle poikittain -Pallo kertoo,kun peli käynnistyy(helppo sopia pelikellon mukaan) -Maaleina toimivat kentän molemmissa päissä sijaitsevat oviaukot.Maali on hyväksytty,kun pallo työnnetään kokonaan hallin puolelle. -Maalin jälkeen autot ja pallo palautuvat taas alkuasetelmiin ja peli jatkuu pallon ilmoittamassa ajassa -Pallo ei osallistu pelin kulkuun millään tavoin,ei käytä siis jarrua,kaasua tai ohjausta.Jos pallo jumiutuu johonkin pahasti esim.seinää vasten,voi pallo yrittää liikkua silloin seinästä keskemmälle pelikenttää. -JOKU KIRJAA MAALIT YLÖS. -Rumat otteet ja taklaukset ovat sallittuja -Jos tilanne on tasan varsinaisen peliajan jälkeen,pelataan 5 minuutin jatkoaika.Jos jatkoajalla ei ratkaisua synny,siirrytään rangaistuspotkuihin.:) Pelaajat: CFC Gringos: (Oranssi/Pinkki) Aliboz Hammeredhuoh bQ ------------------------ Tiim Kyä: (Sininen) Pottae Teemu1337 Mudinski ------------------------------ Tiim123: (Sininen) Ipi Ville Jupe --------------------------- OWH (Musta/Oranssi) Olenko Warjo Hopo ------------------------- Matsit: CFC Gringos vs. Tiim Kyä (Pallona Pinkki) Tiim123 vs. OWH (Pallona Deroits) ??? vs. ??? (Pallona Aliboz/Deroits)

Comments

Aliboz

Aliboz 21.06.2010

  • 0
Huom! Päivämäärää voi siirtää... Olisi kiva jos saataisi 4 joukkuetta kasaan. Jos Gringos ei karsiinnu finaaliin niin toimin itse pallona finaali ottelussa.
teemu1337

teemu1337 21.06.2010 (edited 21.06.2010)

  • 0
Jos potta ja minä ollaan messissä, niin te ootte hävinny jo. e/ Olettaen tietysti, että ollaan samalla puolella. Asiaan: Täältä alustava ilmoittautuminen jos saadaan sopiva aika sovittua ja porukkaa kasaan.
Aliboz

Aliboz 21.06.2010

  • 0
Onko bQ:lla tiimiä? Tervetuloa Gringojen kokoonpaanoon jos ei ole.
El PiNk DeViL

El PiNk DeViL 21.06.2010

  • 0
Voin olla pallo?
Pottae

Pottae 22.06.2010

  • 1
teemu1337 wrote: Jos potta ja minä ollaan messissä, niin te ootte hävinny jo. e/ Olettaen tietysti, että ollaan samalla puolella. Asiaan: Täältä alustava ilmoittautuminen jos saadaan sopiva aika sovittua ja porukkaa kasaan.
Tiim Kyä siis ilmottautuu!!
Mudinski

Mudinski 22.06.2010

  • 1
Pottae wrote: Tiim Kyä siis ilmottautuu!!
Onkos Mudi viellä Tiim Kyä joukoissa ? Viime kisoissa ainakin... ?
Pottae

Pottae 22.06.2010

  • 3
Mudinski wrote: Onkos Mudi viellä Tiim Kyä joukoissa ? Viime kisoissa ainakin... ?
Kyyyyä.. Eli, Minä, Teemutin ja Muditin = Tiim Kyä.
El PiNk DeViL

El PiNk DeViL 22.06.2010

  • 0
Muutes... Äläs hyväksy mua viel, ku en oo varma oonko viel tolloin koton. Lauantaina olis tarkotus tul kotiin, mut ei tiiä mihin aikoihi.
I bQ I

I bQ I 22.06.2010

  • 0
Aliboz wrote: Onko bQ:lla tiimiä? Tervetuloa Gringojen kokoonpaanoon jos ei ole.
Eipä oo tiimiä, joten kyllähän mie voin tulla teijän tiimiin.
teemu1337

teemu1337 22.06.2010

  • 0
Pottae wrote: Kyyyyä.. Eli, Minä, Teemutin ja Muditin = Tiim Kyä.
Ei tejjän muiden kannata ees osallistua. Kattokaa nyt mikä tiimi. Täytyy vaan toivoa, että aikataulu pitää notta päästään rökittämään teirät :D Onkonää meirän väri jo päätetty?

Write a comment

Sign in to post a comment.