Forum - Off-topic

XCM F-1 konvertti

AfineGentleman

AfineGentleman 23.02.2012

  • 0
Muistelin että jollaki tämmönen oli ja vähä huonoja kokemuksia. Kaipailisin kuitenki lisätietoa laitteesta / vastaavasta, olis kiva käyttää G25:sta tuon boxin ohjaimen sijaan, eikä huvittas ostaa saman hintaista huonompaa rattia pelekkää boxia varten. Linkki tuotteeseen. http://www.xcm.cc/f1_converter.htm
hulluseon

hulluseon 23.02.2012

  • 1
DarkWarjolla on semmonen, viime Sundeina se jotain siitä horisi.
Zolvi

Zolvi 24.02.2012

  • 0
Jossain muistaakseni sanottiin, ettei se toimi oikein ennenkö sen päivittää. Sit samas ne tais sanoa, että ohjaus ei ole virallinen force feedback vaan joku joka matkii sitä. Oliskohan se ollut jossain simracing.tv:n ohjelmassa.
savulohi

savulohi 24.02.2012

  • 0
Jonkun videon muistan nähneeni missä oli ainakin aika järkky deadzone ohjauksessa.
joonas6

joonas6 24.02.2012 (edit 24.02.2012)

  • 0
juu Muistaakseni Warjo sano että se deadzone ois korjattu siinä päivityksessä mutta että jos sen G25 laittaa tuolla jutulla kiinni Boxiin niin se G25 vastaa silloin jotain 3markan tuuba rattia. voisin myydä oman logitech driverFX 60€ se toimis paremmin kun G25 tolla sovite tuuballa
DarkWarjo

DarkWarjo 24.02.2012 (edit 24.02.2012)

  • 1
Deadzone o fiksattu joo, päivittäminen on tosi helppoa, helppokäyttöinen kapine muutenki kuhan vähä viittii ohjeistuksia lukee. sit vähän huomioitavaa: TARVII toistan TARVII langallisen ohjaimen, play and charge johto EI riitä koska sitä pitkin EI data kulje. G25:stä tai 27 EI saa *MITÄÄN* irti.. olo on ku ajas jollai 3markan ohjaimella, kuten joonas hyvin kuvaili. kääntökulma taitaa olla jotai about 180 astetta ehkä. (tai no ratti toki kääntyy enemmän mut ohjaus on tapissa jo kun reilun vartin on kääntäny suuntaansa) Kytkintä ei saa kytkinpolkimeen. SUCKS! H-kaavio ei yllättäen toimi, mut G25 sequentaaliasennossa tais jopa pelata, ainakin läpsyistä voi vaihtaa. Hyvät puolet: Ei tarvi ostaa tusinarattia ja maksaa hieman sellaista vähemmän. Toimii grippiajossa ihan suht kivasti jos vetää formulameiningillä läpsyillä ja ilman kykää. Huonot puolet: Rajoittunut kääntökulma. Ihan anaalista driftatessa kääntökulman takia, liian nopee ohjaus mun makuun. Kytkinpolkimen käyttö kytkimenä ei toimi. Noin yleisesti otettuna siis, korvaa just ja just halpisratin olettaen että sulla on g25/27 tms. ratti jo valmiiksi ja langallinen ohjain, jos ei löydy näitä niin sit kannattanee ostaa halpisratti ennemmin ku tota. Mä vähä ite toivon et tulis jotai lisäpäivityksiä tai kikkoja millä sais enemmän hyötyy tosta G25:stä, mut toistaseksi ite tyytyny kuitenki pädiin enimmäkseen. Miettiny myös sitä ku tuota pädii pitää käyttää tos et se ilm. kloonaa pädin infot tohon boxiin, et jos käyttäski siin esim. kaverin kunnon rattii tjsp. kiinni ni saiskohan sit kloonattua sen ratin.
AfineGentleman

AfineGentleman 24.02.2012 (edit 24.02.2012)

  • 0
No mää voisin vaihtaa yhen halpisratin pois tuoho sun XCM:ään, ois tuommone Mad Catz MC2 kaapissa jota en oo pahemmi käyttäny. Ei itteä nuo halppisratit kiehdo yhtää.

Write a post

Sign in to post a post.