Forum - Finnish Racing League

Mugello kisakommentit

IIPPONEN

IIPPONEN 27.04.2008

  • 0
Siis tänne taas kommentteja kisasta :)
Ac3Way

Ac3Way 27.04.2008

  • 0
Kisaan lähdettiin 4. ruudusta ja alussa jouduin taistelemaan kovasti. Sitten puolessavälissä ensimmäistä kierrosta Kurppak ja Iipponen osuivat yhteen ja nousin kolmanneksi. Miqqe meni menojaan, mutta Topia sain otettua kiinni. Ohi on kuitenkin liian vaikea päästä, kun molemmat tekivät virheitä(karseeta katsoa replayta). Kisan puolivälin jälkeen Miqqe teki virheitä ja yritin kovemmin painostaa Topia, jotta pääsisi Miqqen kantaan. Lopulta kieroksella 8 pääsin Topin ohi, mutta vähän ajan päästä olin itse pellolla. Pääsin vikoissa mutkissa kuitenkin Topin kantaan. Maali suoralle pääsin kuitenkin lujempaa ja mentiin noin 20 m erolla Topin kanssa. Topi meni edellä, kunnes Karvisen tallin auto lensi 600 km/h päin meikäläisen rellua. No sitten lennettiin 18 G:n voimalla päin varikkomuuria ja kisa oli siinä. Harmi oli hyvää vääntöä kisan lopussa. No ilmeisesti sain kuitenkin 3 sijan, joten edes jotain pisteitä irtosi. Alkaa vaan vituttaa nää rattibugit ja lagit, muuten oli taas hyvät väännöt.
TehBigBunny

TehBigBunny 27.04.2008

  • 0
Painettiin suoraan vinnaaliin kun kisaajia oli 7. Kisankulusta: Tuli taas ajettu ihan pär-seel-leen. Myyris yllätti kun ei ollut paalulla !
Splat Number1

Splat Number1 27.04.2008

  • 0
Aika ajossa sais kuudennen lähtöruudun ja kisassa tulin viidenneksi. Viides sija oli odotettavissa vähäisen harjottelun ja huonon ajotuntuman vuoksi. Seuraavaan kisaan harjotellaan sitten taas tosissaan ja pyrin kolmen parhaan joukkoon.
SamVan

SamVan 27.04.2008

  • 0
Prkle, eksy kuski reitiltä jä jäi kisat ajamatta :/ Noh, eiköhän tää tästä...
Draghar

Draghar 28.04.2008

  • 0
Kisaan lähdin 3 ruudusta. Toiseksi ehdin jo nousta ja sitten tapahtui valitettava haaveri jossa autoni kärsi vaurioita. Kierrosajat olivat sitten kautta kisan huonoja ja kuudennenksi jäätiin. Nyt kun ei voida juhlia sponsorin juomien voimalla, otetaan suruun..
Myyris

Myyris 28.04.2008

  • 0
noh valmistautuminen meni viimetippaan ja kerkesin 5kierrosta jopa ajamaan. aika-ajot sitten menikin ihan vituiksi :D 4 tila vasta. noh itse finaalissa heti lähdössä pääsin 3;ksi ja heki sen jälkeen 2:ksi. siinä 2ajelin jonkun aikaa kunnes pääsin kärkeen ja siinä ajelin tasasesti kisan voittoon.
Daysavior

Daysavior 28.04.2008

  • 0
Yllätin itseni aika-ajoissa ja pääsin lähtemään paalulta. Kisassa sitten putosin toisella, vai oliko kolmannella, kierroksella Myyriksen taakse ja sitten alkoi melkoinen rumba ja löysin itseni lopulta viimeiseltä, vai oliko toiseksi viimeiseltä, sijalta. Siinä tuli sitten haettua sitä ajotuntumaa pari kierrosta, jonka jälkeen vauhti taas löytyi ja ties minkä häppeninkien ansiosta pääsin nousemaan sijoja urakalla. Jo kymmenen ensimmäisen kierroksen aikana pääsin hivuttautumaan takaisin toiseksi. Ennen varikkokäyntiä sain ajettua jopa tasaisen tappavia kierrosaikoja ja sain Myyristäkin jo melkein viisi sekuntia kiinni. Varikolle päätin kuitenkin kurvata ennen Myyristä jo kierroksella 13. Tämä ei ilmeisesti kannattanut, koska tässä välissä Myyris tykitti pari todella kovaa kierrosta ja ero venähti taas siihen 15 sekuntiin. Loppukisa oli sitten oman parhaan yrittämistä mutta ilman tulosta. Viimeisillä kierroksilla yritin vähän liikaa ja tein muutaman todella ison virheen, joten Terokortelainen pääsi aivan kantaan kiinni. Lopulta kakkospaikka irtosi suht helposti kun tero karautti viimeisellä kierroksella kerran pahasti leveäksi. Tapahtuma rikas kilpailu, joka meni yllättävän hyvin siihen nähden että kerkesin treenata Mugello/clio yhdistelmää ennen kisaa 5-6 kierroksen verran.
Sisu Ardor

Sisu Ardor 28.04.2008

  • 0
Finaaliin mentiin ja neljänneks tultiin. Ac3wayn ja Topin välillä tapahtu kolari, joka ilmeisesti johtu lagista. Muuten ei ollu kovinkaan erikoinen kisa.
Northg7

Northg7 28.04.2008 (edit 28.04.2008)

  • 0
5. lähtöruutu, loppusijoitus 4. Aika-ajoihin no-jaa-tyytyväinen, vaikka aika jäikin ~1s. henk.koht. parhaasta. Hyvät asetelmat kisaan kuitenkin. Lopputulokseen tyytyväinen, huomioiden myös sen että pidin rataa ennakkoon melko 'askana. Ensimmäisessä mutkassa Bunnyn kanssa harmillisesti osuimme yhteen molempien hakiessa sisälinjaa, josta Bunny luisui ulkomutkaan joutuen päästämään muutaman kuskin ohi. Ennen kisaa vielä heitin kommentin ettei "kolaroitaisi" :). Tapahtumia riitti vaikka muille jakaa ja sijoitukset vaihtuivatkin tiuhaan melkein kaikilla, puhumattakaan Dragharin kanssa tapahtuneesta valitettavasta yhteenosumastamme kierroksella 5. Siinä molemmat spinnattiin sijoilta 2 ja 3. hännille. Ennen tätä oli pieni liuta ulosajoja siellä sun täällä. Draghar sai siis paremman vauhdin ensimmäisien mutkien jälkeen ja menikin ohitse. 'Heti' seuraavaan mutkakaksoseen pitempään vasempaan pyrin taistelemaan omaa ajolinjaani ja vauhtiani yllä lähituntumassa, mutta Dragharin perän hieman irrotessa ja oman läheisen vauhtini vuoksi osuimme yhteen. Jälkeenpäin hyvä jossitella, mut olisin voinut antaa Dragharille enemmän tilaa mennä. Pahoittelut vielä tilanteesta. Sijojen vaihtumisessa hyvin vaikea pysyä laskuissa koko kisassa. Draghar pääsi ohitseni myös paremmalla varikkotaktiikalla mennessään sisään kierroksella 13. Itse menin kierrosta myöhemmin. Bunnyn mennessä varikolle kierroksella 16 nousin 5ksi. Joskus kierroksella 17 pääsin erittäin tiukasti takaisin ohi Dragharista viimeisessä mutkassa ulkokautta. Jotenkin edes tuohon suuntaan tapahtumat menivät...
IIPPONEN

IIPPONEN 28.04.2008 (edit 28.04.2008)

  • 0
Kaikki meni hyvin ekan kierroksen pyörähdystä lukuun ottamatta (kiitos Kurpalle :D) nousin vikalta sijalta viidenneksi ja jahtasin sisua. Olin 80 metrin päässä 2. vikalla kierroksella kunnes ajoin pellole useampaan otteeseen :) Ainakin jäi pajon parempi fiilis kuin suzukan kisasta :D

Write a post

Sign in to post a post.