Forum - General Discussion

Puheiden volyymi

DiddFIN

DiddFIN 14.01.2008

  • 0
Onko kellään muulla Live-peleissä ongelmaa muiden pelaajien puheiden volyymin kanssa? Jos äänenvoimakkuudet audio-asetuksista on normaalisti säädetty, puheet ei kuulu ollenkaan. En siis käytä mikkihärpäkettä. Xboxin omista Voice-asetuksista volume on kympillä ja puheet ohjataan vain kaiuttimiin. Jos kaikki pelin äänet heittää melkein minimiin, kuuluu puheet jotenkin, mutta useimmiten todella huonosti...
TeroKortelainen

TeroKortelainen 14.01.2008

  • 0
Tämä volyymiongelma oli pääasiallinen syy, että joku aika sitten siirryin käyttämään mikkisettiä kisoissa. Kyllähän se jossain määrin välillä häiritsee keskittymistä, kun sorrun turhan usein höpöttämään turhuuksia, mutta pysyypähän paremmin tilanteen tasalla ohitustilanteissa yms. Eli en siis tiedä muuta ratkaisua tilanteeseen.
DiddFIN

DiddFIN 14.01.2008

  • 0
TeroKortelainen kirjoitti 14.01.2008 07:20: Tämä volyymiongelma oli pääasiallinen syy, että joku aika sitten siirryin käyttämään mikkisettiä kisoissa. Kyllähän se jossain määrin välillä häiritsee keskittymistä, kun sorrun turhan usein höpöttämään turhuuksia, mutta pysyypähän paremmin tilanteen tasalla ohitustilanteissa yms. Eli en siis tiedä muuta ratkaisua tilanteeseen.
Itse pelailen usein niihin aikoihin, etten voi höpistä luuriin, kun muut ovat nukkumassa ja pelimesta on hieman pahassa paikassa. Saahan sen mikin tosin mutelle, mutta sitten on kuulokkeet päässä härnäämässä... No, täytyy kikkailla volyymien kanssa.

Write a post

Sign in to post a post.