Forum - Car Painting

Lukittuja vinyl grouppeja ei voi siirtää auton toiselle kyljelle

Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 11.11.2009

  • 0
"fm.net":http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3239110.aspx Mielenkiintoinen huomio tämäkin... ei varmasti olis ollu mikään iso juttu koodata, mutta kyllä on näköjään aika loppunut pahasti kesken. Noh, tiettyä suuntaa vaativia tarroja on vaan sitten pistettävä myyntiin sekä normaalina että peilikuvana.
Hookkis

Hookkis 11.11.2009

  • 0
Itse olen siirtänyt monet kerrat??
Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 11.11.2009

  • 0
Siis teit tuon minkä kaveri kuvailee, eli ostit vinyl groupin, lätkäisit sen toiseen kylkeen ja valitsit toisella kyljellä "Insert all from x side"?
Hookkis

Hookkis 11.11.2009

  • 0
En sitä ole kokeillut. Mutta eipä toi mikään järkevä kikka noita ole peilaillakkaan? :D
Sunsh1ne FI

Sunsh1ne FI 11.11.2009

  • 0
Niin no, monet isot kuvat on sellaisia että niiden on tarkoitus osoittaa auton keulaa kohti (esim kaverin esimerkissä kertoma pääkallo tai mikä tahansa vastaava). Jos ostat sellaisen vinyl groupin niin et pysty peilaamaan sitä auton toiselle puolelle. (Jotkut kun käyttää insert allia ihan oikeesti maalausten siirtämiseen puolelta toiselle eikä pelkästään muualle siirrettävien graffojen peilaamiseen ;D) Toki tällaiset isot kuvat voi myydä kokonaisina autodesigneinä joten ei siinä mitään, mutta olis tuonkin ominaisuuden voinut peliin sisällyttää että jengi sais halutessaan ne kallot auton molemmin puolin ja naama oikeaan suuntaan.

Write a post

Sign in to post a post.