Photos

(1 rating)

Tutkailin Heneggan autoa tuulilasin läpi hetken ennen ku luisuttelin ohi... nelivedolla

DarkWarjo 02.02.2010, Nissan Skyline GT-R V-Spec (1993) (Forza Motorsport 3)

Comments

sosra

sosra 02.02.2010

  • 1
Nelivedolla "driftaaminen" ei ole driftaamista :)
DarkWarjo

DarkWarjo 02.02.2010

  • 0
"Luisuttelu" ei tarkoita "driftailu" ;) Mut perustele toki miksi nelivedolla ei voisi driftata?
sosra

sosra 02.02.2010

  • 1
DarkWarjo wrote: "Luisuttelu" ei tarkoita "driftailu" ;) Mut perustele toki miksi nelivedolla ei voisi driftata?
Drifatuksen sääntö #1 TAKAVETOINEN AUTO, koska 4x4 on niin helppoa mennä sideways
IL3

IL3 02.02.2010 (edited 02.02.2010)

  • 1
leetmark wrote: Drifatuksen sääntö #1 TAKAVETOINEN AUTO, koska 4x4 on niin helppoa mennä sideways
Mutta eihän "helppous" voi olla mikään normi. Tässä taas varmaan ajetaan takaa sitä ikuista pilkunviilausta, että jos driftaa etu-, tai nelivedolla, on kyseessä powersliding, eikä drifting.. huokaus..
Miqqe

Miqqe 02.02.2010

  • 1
Minäkään en tuon helppouden pohjalle väittämää perustaisi. Drifting vain sattuu olemaan takavetoisuuden perustalle rakannettu laji. Lajin arvosteluperusteet ja -periaatteet eivät sovi nelivetoisille, koska ajolinjat ja luisukulmat ovat lähes joka tilanteessa erilaiset kuin takavetoisella autolla. Valitettavasti Forzan pistelaskuri ei tätä ymmärrä, kuten myöskään monen montaa muuta asiaakaan... Se että Ken Block roiskii AWD Subbea näyttävästi on loistavaa viihdettä ja sitä on itsekin mukava sillontällöin tehdä, mutta ainakaan vielä tästä ei ole tullut/tulemassa omaa lajia. Tulevaisuudesta en tiedä, mutta tuskin sitä silloinkaan driftingiksi kutsutaan. Yksi poikkeus tosin on, jota mm. norjalaiset on jossainmäärin harrastanut, eli breisladden, jossa savustetaan nelikoilla renkaita. PS. Mielestäni etuvetoisella autolla ei voi powerslaidata ;)
DarkWarjo

DarkWarjo 04.02.2010

  • 0
Krhm... se Ken Blockin laji on Kymkhana :) sehän on periaatteessa ns. stunttiajoa. Nelikoille vois kyl tehä oman luokkansakkin tuohon drifting urheiluun... mutta drifting on muutakin kuin urheilulaji ;) sitä vaan ei pilkunviilaajat tajua.
DarkWarjo

DarkWarjo 04.02.2010

  • 0
leetmark wrote: Drifatuksen sääntö #1 TAKAVETOINEN AUTO, koska 4x4 on niin helppoa mennä sideways
Mistä sä ton säännön vedit? Noh, kuten jo totesin, en väitännytkään driftaavani,vaan luisuttavan... eli powerslidee. Nelikolla driftaus ei kyl missään tapauksessa ole helppoa irl. eikä nelikolla pysty ihan samanlaisiin luisuihin ku takavedolla (toimii myös toisinpäin...) noh.. kuten sanoin... drifting on muutakin kuin urheilu, eikä sillon katella sääntöjä.

Write a comment

Sign in to post a comment.