Photos

(1 rating)

Quiet evening at the meadows...

DarkWarjo 12.04.2010 (Forza Motorsport 3)

Comments

IL3

IL3 12.04.2010

  • 1
Laav! Tommonen seuraavaks autoks on mun tän hetken RL-projekti.
DarkWarjo

DarkWarjo 12.04.2010

  • 1
Se on oikein... kaveri kans mietti tollasta.
IL3

IL3 13.04.2010 (edited 13.04.2010)

  • 0
DarkWarjo wrote: Se on oikein... kaveri kans mietti tollasta.
Levinin (eli siis suorilla valoilla) löytäis varmaan helpommin, mutku en tiedä haluanko.. Hätsbäkki pitää olla ehdottomasti, jos ei, niin sitten jo mieluummin vaikka S13 Silvia. Unelmana olis semmoinen upeakuntoinen GT APEX Hätsbäkki. Kunnon pitäisi olla vähintään hyvä, mielellään parempi, kyse kuitenkin jo niin vanhasta autosta, että jos on vielä huonokuntoinen, ei hyvää seuraa. 4A-GE koneella (En muuten ole tajunnut mikä kone on 4A-GZE?, semmoisiakin noista löytyy..) 4A-GEC on kuulemma joku muunneltu versio jenkkimarkkinoille ja mahdollisesti polttaa öljyä, eli ei sitä, tosin siinä oli heikommin tehoakin, kuin noissa Japanin versioissa. Väri nyt mieluiten se musta-valkoinen, mutta jos priima-kunnossa, käy mahdollisesti jokin muukin väritys. Vannetta ja korisarjaa saa olla kiinni (ne levitykset on hot :D ) ja penkit ja muut sisustan parantelut katsotaan plussana, vaikka ois turvakaaretkin, mutta ideana ois se, että mä vain isken sovitun summan jollekkin firmalle ja saan sitten lopulta avaimet käteen, eli auto ois etsitty, tarkastettu, hyväksytetty mulla, ja kuskattu Suomeen, sille ois tehty kaikki tarvittavat paperihommat tullaamisista rekisteröinteihin ja verotuksiin ja muutettu lailliseksi (jos on päästöjen tai valojen suhteen jotain jne.) vaihdettu öljyt ja muut tarvittavat härdellit siten, että käyttöönotto Suomen oloihin toimii ilman ongelmia, katsastettu hyväksytysti ja sitten vaan hakisin auton sovitusta paikasta/ se tuotaisiin mulle. Millastahan hintaa olis luvassa? Noissa GT Apexeissahan on vielä ohjaustehostin, sähköikkunat ja peilit, mahdollisesti kattoikkuna, ilmastointi. :D Ja levyjarrut joka nurkassa, edessä taisi olla vieläpä uritetut! Verraten mun tän hetken -98 hätsbäk Almeraan, jossa rumpujarrut takana XD Joo, että tämmöinen pienehkö offtopic-vuodatus :D
FINBULLET

FINBULLET 13.04.2010

  • 0
Tuolla on yks Levin myynnissä. http://www.carsforsaleireland.ie/used-cars/detail/1986-Toyota-Levin-Cork-Used+Car-Petrol-Manual-51068/
IL3

IL3 13.04.2010

  • 0
Joo ja onhan noita ympäri maailmaa, pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni..
DarkWarjo

DarkWarjo 13.04.2010

  • 0
IL3 wrote: Joo ja onhan noita ympäri maailmaa, pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni..
Ei muuta ku hankkimaan vaa, s-postia vaa jollekki firmalle mikä noita tuo, viel ku sellasen firman miltä saa katsastuspaketin mukaan. Ei se loppujen lopuksi ole paha homma. :)
IL3

IL3 14.04.2010

  • 0
DarkWarjo wrote: Ei muuta ku hankkimaan vaa, s-postia vaa jollekki firmalle mikä noita tuo, viel ku sellasen firman miltä saa katsastuspaketin mukaan. Ei se loppujen lopuksi ole paha homma. :)
Joo, kyllä mä taidan nyt tietää kenen puoleen käännyn, kun ton hankinta ajankohtaiseksi tulee, mutta se tosiaan taitaa ensi kevääseen mennä..

Write a comment

Sign in to post a comment.