Photos

(2 ratings)

A: 2. lähtö, 1. kierros. Heti edellisen perään pieni osuma St Jimmyn kanssa ja tällä kertaa sitten lähti lapasesta. Tämän seurauksena toiselle kierrokselle lähtiessä eroa toiseksi viimeiseen 200m ja kärkeen yli 350m.

PetuK 06.02.2011 in event FRC Jokkis Kausi 2 Kisa 5 - Ladera Full / Reverse (Forza Motorsport 3)

Comments

MrD St Jimmy

MrD St Jimmy 06.02.2011

  • 0
Joo en ollut itekkään tässä ihan mukana. Eka kierros ja linjat oli hukassa vielä kuudennella kierroksellakin. Tuli kyllä taas huomattua että tätä rotiskoohan ei tönästä ulos :D
hulluseon

hulluseon 06.02.2011

  • 1
Pure otti muuten aika ilmiömäisen lähdön. Ei siinä kerenny kissaa sanoa kun tuli mopoista ohi ja kantaan kiinni. Ja oli ne linjat hakusessa mullakin aika reilusti. Kierroksella 16 ensimmäinen tobleton kierros. Ja sitten keskusteluja toisen lähdön aikana: Pure: "Joku soittaa mulle" Hullu: "No totta kai sä voit vastata, kyllä me ootetaan" Nipsu: "Ootko muuten Hullu Itä-Suomesta?" Hullu: "Mistees niin piättelit? Kerran oon etelään erehtynä. Siinä Lasipalatsin kulumalla meinasin piästä hengestän kaks kertoo viijen sekunnin sissään. Se saakelin ratikkakuski näki minut jo ettäältä. Se koukkas!! Ja het sen jälkeen hirmu ukemilla Pemaria karkuun. En oo sen jäläkeen Varkautta ja Iisalamee etempänä käänä."

Write a comment

Sign in to post a comment.