Photos

(8 ratings)

Porkke

FINBULLET 10.02.2011 (Forza Motorsport 3)

Comments

Mudinski

Mudinski 10.02.2011

  • 1
Pikkasen olisin kaivannut enemmän tilaa vasemmalle... Täydet paukkui silti.
superiorjerde

superiorjerde 10.02.2011 (edited 10.02.2011)

  • 2
Japanin lippu = tylsä kuva, näin olen koulussa oppinu =)
RaabForRehab

RaabForRehab 10.02.2011

  • 1
Onnistunut kuva! Mulla on aina tässä autossa pistäny silmään, kun tuo takarengas on niin syvällä tuolla kaaressa.. Vaatisi parin sentin speisseriä :D
pokalemestari

pokalemestari 10.02.2011

  • 1
superiorjerde wrote: Japanin lippu = tylsä kuva, näin olen koulussa oppinu =)
Jos siulla tulloo tuosta sommittelusta mieleen jaappanian maan lippu niin sie oot hölömö. Usot sie?
hulluseon

hulluseon 10.02.2011

  • 0
pokalemestari wrote: Usot sie?
Uson uson, oonhan mä itekkin ufomiäs
TehBigBunny

TehBigBunny 10.02.2011 (edited 10.02.2011)

  • 1
Kyllä jerde on ihan oikeassa. Toi auto on nappikeskellä ja kaikkien pitäisi tietää että niin ei kuvaa koskaan sommitella. // Tai kyllä se auto tietty voi olla keskellä jos kuva on tarkennetty vaikka takaspoileriin.
Jupe San

Jupe San 10.02.2011

  • 1
Jonkin verran etsein että löytäisin edes yhden kuvan jossa olisin sommitellut kohteen täysin keskelle, tässä yksi omasta mielestäni ihan onnistunut kuvatus. !http://jupe.kuvat.fi/kuvat/Autot/BMW%20535iA/IMG_6238-7.jpg/_small.jpg!
TehBigBunny

TehBigBunny 10.02.2011

  • 0
Kyllähän tuossa kuvassa tuo auton vasen etukulma on selkeästi 'esillä' vaikka auto kokonaisuudessaan onkin aika keskellä.
Nikde

Nikde 10.02.2011

  • 0
Ei vaan toimi. Kolmanneksen sääntö ois kyllä hyvä kaikkien oppia, opetettu jo yläasteella kuvaamotaidon tunneilla. !http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/Rule-of-thirds.gif!
"Kolmanneksen sääntö on kuvataiteilijoiden, kuten valokuvaajien, taidemaalareiden ja graafikoiden käyttämä yksinkertainen sommitteluohje. Kuva jaetaan yhdeksään yhtä suureen osaan pysty- ja vaakasuunnassa. Viivojen neljälle risteyskohdalle voidaan asettaa kuvan sommittelun kannalta tärkeitä tapahtumia. Näin voidaan saada kuvaan enemmän jännitettä, voimaa ja mielenkiintoa kuin sommittelukohtien asettamisella keskelle kuvaa. Oikealla oleva valokuva havainnollistaa kolmanneksen sääntöä. Horisontti on kuvan alemman kolmanneksen viivalla ja puu sijaitsee risteyskohdassa, jota kutsutaan usein huomiopisteeksi. Kolmanneksen sääntö on visuaalinen, ei mekaaninen tai geometrinen ohje. Esimerkiksi tässä kuvassa taivaan ja maan raja on sommitteluviivalla, mutta vastaranta kokonaisuudessaan on tarpeeksi lähellä noudattaakseen kolmanneksen sääntöä. Kolmanneksen sääntöä voi noudattaa myös vaikka sommittelemalla horisontti alemman viivan yläpuolelle. Monien mielestä kolmanneksen säännön soveltaminen valokuviin tekee niistä esteettisesti tyydyttävämpiä. Monien valokuvaajien mielestä kolmanneksen sääntö on pikemminkin vain summittainen ohje, koska tyydyttäviä valokuvia voidaan saada aikaiseksi myös jättämällä noudattamatta sitä."
!http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Rivertree_thirds_md.gif! Näillä eväillä pääseekin jo pitkälle.
FINBULLET

FINBULLET 10.02.2011

  • 0
Pahoittelen sattunutta mielipahaa.Tää oli tämmönen kokeilu.

Write a comment

Sign in to post a comment.