Photos

(4 ratings)

Warjo ja jokkisvolle vol. 67½

DarkWarjo 24.02.2011, Volvo 242 Turbo Evolution (1983) in event FRC Jokkis Kausi 3 - Kisa 1 - Sedona Club (Forza Motorsport 3)

Comments

DarkWarjo

DarkWarjo 24.02.2011

  • 5
Se oli välirauhan aika ja jokkiksessa oli ansaittu tauko. Warjo sai päähänsä että nyt on aika ehostaa volvon nuhruinen ulkoasu kunnolliseksi, eihän sillä muuten kehtaa ajella. Maalausaluetta raivatessaan Warjo löysi pekan lattialta lojumasta ylimääräiset Konin iskarit ja jouset sekä jokusen kappaleen irtonaisia kallistuksenvakaajia. "Mitäs ne nämä on? jotai ylijäämäpaskaa?" "eieiei, ne on kaikki ihan toimivia osia, ei niitä voi hävittää.!" pekka huusi paniikissa. "no tuota, paljonko sie huuat näistä? näähän menis volleen ku laittais?" Warjo kyseli kuola valuen.. "no tuotaaa, nakkaa mulle 500€ niin saat viedä ne kaik...... " "DEAL!" Warjo huuteli jo kesken lauseen, sukeltaen samalla pää kolmantena jalkana volvon alle iskareiden ja jousien kera, pekka puisteli päätään. Alusta laitettuna volle oli nyt matala, kuin mikäkin maantiekiitäjä, ryhti oli parantunut vanhasta traktorista johonkin Ferrarin ja Lamborghinin tasolle, tai ainakin Fiatin ja Audin. Oli aika suunnitella maalausta. "Ferreksin harmaa?" Pekka huuteli "tai vaikka mattamusta?" "eieieiei, niitä on ollu jo ihan liikaa, ei mattaa, ei ferreksiä.. jotain... jotain... pirteämpää?!" Warjo puisteli päätään "no pannaan tuosta tuota vanhaa lambon oranssia efektimaalia ja peräpäähän mustaa ja lambon efektit alle?" "pekka, sä olet NERO! just näin me tehhää!" Ja näin oli maalaus päätetty toteuttaa vanhoilla ylijäämämaaleilla. Sedona odotteli jo nurkantakana ja maali alkoi kuivua, oli aika viedä Volvo sedonan radalle testeihin... (check the image) Testeissä volle osottautui ehkä hieman paremmaksi kuin ennen, ei se silti vielä ollut voittajamopo, vai oliko? Osaako Warjo ajaa muuten ku kahvassa? Onko pekka oikeasti järjiltään? (on) Onko Oulusta tulossa uusi jokkispääkaupunki? KAIKKI tämä, sekä vastaus maailmankaikkeuden syntymään seuraavassa jaksossa!
hulluseon

hulluseon 24.02.2011

  • 1
Tullooko seuraava jakso samalta kanavalta, samaan aikaan?
TehBigBunny

TehBigBunny 24.02.2011 (edited 24.02.2011)

  • 0
Samaan -Bat- Warjoaikaan samalta -Bat- Warjokanavalta. // Hyvän tarinan takia sua ei veloiteta noista maaleista.
DarkWarjo

DarkWarjo 25.02.2011

  • 0
TehBigBunny wrote: Samaan -Bat- Warjoaikaan samalta -Bat- Warjokanavalta. // Hyvän tarinan takia sua ei veloiteta noista maaleista.
Kyllä, näin se on. (oisko niistäki pitäny maksaa? dämit) :D
hulluseon

hulluseon 25.02.2011

  • 0
Jos on liian hyvät maalit niin saattaa pamahtaa lasku perään maalaamosta.
TehBigBunny

TehBigBunny 25.02.2011

  • 0
Mopoluokassa erityisesti, Taksiluokkalaisessa voi olla jo vähän maalattuja sponsseja vs. tarrat ja sitten Rekkaluokassa kaikki käy.
DarkWarjo

DarkWarjo 26.02.2011

  • 0
hulluseon wrote: Jos on liian hyvät maalit niin saattaa pamahtaa lasku perään maalaamosta.
Ei mun maalit onneksi oo hyvät :D
MrD St Jimmy

MrD St Jimmy 26.02.2011

  • 0
Ei ole hyvät nämä maalit. Enpäs ite saa upittua kuvaa tänne uusista jokkis desingista tuon M$ takia.

Write a comment

Sign in to post a comment.