Photos

(5 ratings)

Kesken on! Taas ollaan "ei niin kivassa" tilanteessa, 66 layeriä vapaana ja neljä logoa puuttuu..

vaiski75 08.02.2012 (Forza Motorsport 4)

Comments

Mace

Mace 08.02.2012

  • 0
On. Se. Hieno. :)
vaiski75

vaiski75 08.02.2012

  • 0
Mun on ihan pakko lypsää niille logoille vaadittavat layerit, teen vaikka koko pashan uusiksi.. + Tuossa on ainakin kolme logoa, jotka pitää muotoilla paremmin sopivaksi.. Monta maalia olen jättänyt kesken, mutta tätä en jätä.. Mutta missä on -JJ- Eissi? Entwine soi kuulokkeista ja sain pari oluttakin saunan jälkeen, joten ehkä mä sittenkin jatkan huomenna..
Mace

Mace 08.02.2012 (edited 08.02.2012)

  • 2
Mää en vaa käsitä kuinka osaat tehdä esim tonkin.. oon FM1:sta asti maalaillu Forzas, ja en replikoita vaan yksinkertasesti osaa. Vaikka olis unlimited määrä layereita nii en tajua kuinka pitäis esim toi raitahässäkkä layereilla rakentaa.. Tai maybe koittaisin ensin iso vihreä hälvennys -layeri keltasen päälle.. jonka jälkeen alkaisin peitteleen sitä siten että siitä muodostuis noi raidat. Emminätiedä... Edit: Taikka varsinki joku logon 'o' -kirjain joka on vaikka muotoiltu jotenki jännästi, nii mulla menee siihe miljoona layeria että saan siitä oikeenlaisen muotosen..
teemu1337

teemu1337 08.02.2012

  • 2
Macela94 wrote: Mää en vaa käsitä kuinka osaat tehdä esim tonkin.. oon FM1:sta asti maalaillu Forzas, ja en replikoita vaan yksinkertasesti osaa. Vaikka olis unlimited määrä layereita nii en tajua kuinka pitäis esim toi raitahässäkkä layereilla rakentaa.. Tai maybe koittaisin ensin iso vihreä hälvennys -layeri keltasen päälle.. jonka jälkeen alkaisin peitteleen sitä siten että siitä muodostuis noi raidat. Emminätiedä... Edit: Taikka varsinki joku logon 'o' -kirjain joka on vaikka muotoiltu jotenki jännästi, nii mulla menee siihe miljoona layeria että saan siitä oikeenlaisen muotosen..
Tämä viesti herra Macela, on niin totta että luulin hetken itseäni sinuksi tai toisinpäin. Yhtä kaikki et olisi voinut ajatuksiani näistä forza-maalareista paremmin kiteyttää.
IL3

IL3 09.02.2012

  • 0
Noista "raitahässäköistä" puheenollen, voisiko Sfäde karsia sieltä, vai onko jo piilossa olevat poistettu? Hyvältä näyttää ja kyllä sä saat sen viimeisteltyä. Muistan ku jo kolmosen aikoihin ainakin AB:lla oli samat ongelmat tän kaa ja sen jälkeen ollu varmasti niillä muutamilla myös, ketkä on näitä uskaltanu maalata :D
Tuomo33

Tuomo33 09.02.2012

  • 0
Mites oletko, poistanu etupuskurin JUN:in logosta piiloonmenevät osat ? Eikös tässä ollut moinen kun yrittää puskureita maalata, niin joutaa maalaamaan myös kylkien puolelta? Voi olla myös että muistan väärin..
savulohi

savulohi 09.02.2012

  • 0
Namnam! Tämä on huikee, mielenkiinnolla odotellaan mitenkä ongelma ratkeaa. Iso kiitos vielä kun rassasit miun boksin auki ja kahtelit onko jtn tehtävissä. Nyrkillinen kissankarvoja sieltä löytyi mutta ei auttanu. Pitää kysyä joltain boksia lainaan Jokkikseen! :D
vaiski75

vaiski75 09.02.2012

  • 0
Raitahässäkät vie muistaakseni neljä läyeriä, joten niistä ei voi poistella.. Etupuskurin layerit ei vaikuta kylkiin, bugina kyllä paistaa pohjaväri puskurin ja kylkien välistä.. Tässäkö töissä on ollut aikaa miettiä hetki, niin eiköhän tuolta saa helpostikkin 20-40 layeriä lisää ja ilman hampaiden irvistelyä.. Katsotaan miten käy ja pitäisköhän karata töistä vähän aikaisemmin.. ^Tshihihi^ Eiköhän tuo tänään valmistu, jos saan vain hetken aikaa siihen.. Voin ottaa pari kuvaa noista pohjamaaleista ja niiden tekemisestä, niin kaikki tietää miten ne on sinne käbälöity.. PS. Mulle `S` kirjain on kaikkein vaikein kaikesta, aina tuottaa tuskastelua ja irvistelyä..

Write a comment

Sign in to post a comment.